Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На разходка в Дунава
Свий
X
-
На разходка в Дунава
Последно редактирано от cveti; 16-08-09, 20:51.[SIZE=2][COLOR=red][B]Не ми пука за хора,на които не им пука за мен... Уважавам малко хора... Държа на малко приятели... Обичам силно... Мразя двойно по-силно... Лицемер съм с лицемерите... Добър съм с добрите... Имам много познати,но малко истински приятели...[/B][/COLOR][/SIZE]Тагове: Няма
-
До: НА РАЗХОДКА В ДУНАВА
Чакам да се вдигне нивото!
Сам си слагах шнорхела и не съм сигурен дали не пропуска[SIZE=2][COLOR=red][B]Не ми пука за хора,на които не им пука за мен... Уважавам малко хора... Държа на малко приятели... Обичам силно... Мразя двойно по-силно... Лицемер съм с лицемерите... Добър съм с добрите... Имам много познати,но малко истински приятели...[/B][/COLOR][/SIZE]
Коментар
-
[SIZE=2][COLOR=red][B]Не ми пука за хора,на които не им пука за мен... Уважавам малко хора... Държа на малко приятели... Обичам силно... Мразя двойно по-силно... Лицемер съм с лицемерите... Добър съм с добрите... Имам много познати,но малко истински приятели...[/B][/COLOR][/SIZE]
Коментар
-
Да не те плаша ,но от ИАРА-Русе са видели снимките и ми подшушнаха,че за такъв вид риболов с джип се налагала глоба до 5 бири на човек.Или иди и си изкарай професионален риболовен билет.
Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
Благодаря за предупреждението колего!
Имам капитанство до 20 бруто тона за р. Дунав,билет за стопански риболов,а съм и ловец, така че могат да ме проверят!
[SIZE=2][COLOR=red][B]Не ми пука за хора,на които не им пука за мен... Уважавам малко хора... Държа на малко приятели... Обичам силно... Мразя двойно по-силно... Лицемер съм с лицемерите... Добър съм с добрите... Имам много познати,но малко истински приятели...[/B][/COLOR][/SIZE]
Коментар
-
Първоначално публикуван от todor1303 Преглед на мнениеБлагодаря за предупреждението колего!
Имам капитанство до 20 бруто тона за р. Дунав,билет за стопански риболов,а съм и ловец, така че могат да ме проверят!
Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнениеМи аре газ и в Румънско!Петър Събев
Коментар
-
До: На разходка в Дунава
Колега в тая криза трябва да се пести от всякаде!
Коментар
-
До: На разходка в Дунава
Първоначално публикуван от todor1303 Преглед на мнениеКолега в тая криза трябва да се пести от всякаде!
Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар