Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Offroad разходки в Централен балкан всеки месец

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Offroad разходки в Централен балкан всеки месец

Здравейте, ние сме Ник и Крис от Wildrovers, много от вас ни познават вече от участията ни в различни мероприятия, както и от дейността с която се занимаваме.
    Снощи след посещение на наш клиент ни хрумна следната идея: той е от Велико търново и ни се оплака че няма с кого да покара, та мислим, че ще е забавно да си направим организирани разходки наоколо, да се забавляваме заедно.
    Предлагаме, тук да се разберем за следващото каране, например следващата седмица, нека покараме около Велико търново и региона или около Идилево или където вие предложите. Моля давайте, предложения ако сте заинтересовани, let's play!
    За желаещите от по-далечини краища да се присъединят, можем да намерим места за спане наоколо на сносни цени.
    Последно редактирано от Венци- малкия; 07-08-09, 11:22. Причина: правопис
    Уайлдроувърс 4х4 ЕООД /Wildrovers 4X4 Ltd
    Авточасти за вашия Land Rover/Quality parts and offroad experience for your Land Rover
    +359 884 906 944 Ростислав / Rostislav

До: Offroad разходки в Централен балкан всеки месец

Здравейте Крис и Ник,
    Аз се опитвам да организирам някого от Търново и региона от доста време в тази тема:
    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=52975

Аз съм за, когато и където кажете. Може да се чакаме на някоя бензиностанция да решим маршрута и газ. Дайте да се разберем на 15.08.09 на бензиностанция Петрол на беляковко шосе в 10.00. Който желае да дойде.
    Това е от мен.
    Cheers
    Иво
    Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

Коментар

Здравейте колеги,
      Днес говорих с Крис от Уайлдровърс и срещата е определена.
      Дата: 15.08.09 Събота.
      Час: 10.00
      Място: Лук ойл бензиностанция до с. Момин сбор, на пътя София - Варна.
      Който иска да се присъедини.
      Поздрави
      Иво

Коментар

Ако продължавате да се събирате и ние ще дойдем!
        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Имате ли вече определен маршрут?
          По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

За сега се спряга с.Момин Сбор - с. Идилево. По пътя е 21 км по черно не знам.
            Тя е повече опознавателна тази Събота. Като се запознаем ще мислим по-вълнуващи маршрути занапред.
            Поздрави
            Иво

Коментар

Здравейте колеги,
              Разходката мина много добре. За наше щастие валя почти през цялото време и се беше разкаляло добре. Събрахме се четири джипа два Ланд Равъра и две Сузукита. Като Давид и Голиат се бяхме подредили.

Не след дълго тръгнахме в стройна формация. Крис с виолетовото Дискавъри отпред, аз втори, Георги с Самурая след мен и Христо с Дефендъра най-отзад да ни пази гърба.
              За начало се разходихме в горичката срещу Лукойла и от Тихия път надолу през Янтра.

Не след дълго стигнахме до една прясно изорана нива и там Дефендъра скочи смело напред да направи коловози.

От там навлязохме дълбоко в горите между Пушево и Шемшево. Имаше коловози, камъни и много кал.

Тук се случи единствения инцидент по трасето. Джимнито застана на мостовете в един дялбок коловоз и трябваше да играе въжето.

Тука си личи къде е задрал дифа.

И от там смело през горите и полята.

Тук спряхме за раздумка и фотосесия.

Крис

Христо

Георги

От там излязохме на язовира над Буря, страхотни гледки се окриваха от пътя.

Разходката ни приключи в с. Идилево.
              Съжелявам, че нямам повече снимки на колегите.
              Поздрави до следващият път.
              Иво

Коментар

Късно виждам темата иначе бих се присъединил и аз, скоро планувате ли нова разходка?
                Discovery I, 300 TDI

Коментар

Ако се заформи нещо, ще пишем.
                  Поздрави

Коментар

Поздравления за разходката Иво,жалко,че не можах да дойда и аз но има време все ще си спретнем някоя бърза разходка
                    LZ2IZ,DUTY for DUTY[/B] PAJERO 3,5 v6
                    Анти-социалното поведение е признак на интелигентност в един свят, пълен с конформисти!

Коментар

Другия път като се съберете ви каня да покараме към Априлци и Връх Ботев.Ще извадя необходимите разрешителни.
                      Крис знае добре местните деликатеси в гората.
                      Заповядайте.

Коментар

Аз в неделя ще ходя до Тъжа, и после пеша до Мара Гидик.Като познаваш района, мога ли да съкратя пътя като мина по моторджйиския или е много лош?

п.п. Иначе за Ботев, дайте да се организираме за другата седмица има ли желаещи?Някой ми беше казал, че от Тъжа към Ботев, имало много странични наклони, незнам дали е вярно
                        Discovery I, 300 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от alexstoilov Преглед на мнение
                          Аз в неделя ще ходя до Тъжа, и после пеша до Мара Гидик.Като познаваш района, мога ли да съкратя пътя като мина по моторджйиския или е много лош?

п.п. Иначе за Ботев, дайте да се организираме за другата седмица има ли желаещи?Някой ми беше казал, че от Тъжа към Ботев, имало много странични наклони, незнам дали е вярно
                          Моторджийският е особенно весел! Стръмно изкачване,дълбоки коловози коловози и едри камани.Не знам възможностите на твоя джип но аз не бих рискувал.
                          http://www.vbox7.com/play:a1c1100f
                          Качеството е лошо но се придобива представа.Шумът който се чува е от едрите камани с които е настлан пътя.
                          Последно редактирано от VESO4AR; 21-08-09, 08:51.

Коментар

Първоначално публикуван от alexstoilov Преглед на мнение

Моторджийския го минах надолу. Но в обратна посока... не знам А и не се съкращава кой знае колко.
                            Тъжа-Ботев е затворен за МПС!

Ако ходите поне карайте по пътя и не "сечете" завоите, за да не се получава ТОВА:

Водата издълбава допълнително коловозите (макар в началото да са били малки и безобидни). От такова нещо никой няма полза. Не само природата отива на кино, а и никой не може да кара в тея коловози. Камъните вероятно са редени не за да не се минава, а за да задържат почвата - да не я отнася водата.

Повече за разходките в парка прочетете тук.
                            Последно редактирано от Жоро; 21-08-09, 13:51.
                            По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Аз съм твърдо против карането по забранени пътища, но Koko11 каза, че ще извади разрешителни, без разрешително няма Ботев.
                              Discovery I, 300 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X