ма ли желаещи за една бърза кал до с. Смочево (дупнишко) и обратно? тръгвам към 11.00 на обяд днес и смятам да се върна до към 16.30
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
До Дупница
Свий
X
-
До: До Дупница
Първоначално публикуван от трол Преглед на мнениема ли желаещи за една бърза кал до с. Смочево (дупнишко) и обратно? тръгвам към 11.00 на обяд днес и смятам да се върна до към 16.30
Да, да до 16.30
!!!!!
LZ1VMH
Коментар
-
Можее,Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнениеДа, да до 16.30
!!!!!
нали не е уточнил за кой ден .
Коментар
-
Върнах се!(синат ми е малко уплашен но пък има снимки от ,който си личи как траковете за АТВ вече са и за джип..)
и тръгвам за Елешница през Войняговци! ако някой има път на там да звънка!Последно редактирано от трол; 07-08-09, 16:42.Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от трол Преглед на мнениеВърнах се!(синат ми е малко уплашен но пък има снимки от ,който си личи как траковете за АТВ вече са и за джип..)
и тръгвам за Елешница през Войняговци! ако някой има път на там да звънка!
Как е трасето, има ли къде да ме дърпаш.....
( гумите ми са АТ)
И горе долу колко е като време че утре съм на работа.....пак
Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
Honda CB 919 Hornet
0898849413-Светльо
Кръвна Група: 0+
Коментар
-
Колега следващият път като идваш при нас се обади по рано, и гледай да е през почивен ден по базможност. Има каде да покараме ще мие приятно!0898532785-КИКОПървоначално публикуван от трол Преглед на мнениема ли желаещи за една бърза кал до с. Смочево (дупнишко) и обратно? тръгвам към 11.00 на обяд днес и смятам да се върна до към 16.30
0898532785-КИКО
Коментар
-
Знам че има места за каране много.. може да се видим на х. Мечит (на аватара ти)Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнениеКолега следващият път като идваш при нас се обади по рано Има каде да покараме ще мие приятно!0898532785-КИКО
А с колегата Металхарт направихме едно преходче от Войняговци през р.Елешница по мото трак и с малко имровизация(компасен курс)до с.Батулия, където се разделихме(аз останах там а той се прибра)за двата прекарани там дни (и вечери) изгорих почти два резервоара и не мирясах докато не се строши един преден лагер
Прибрах се.. и ще кача няколко снимки.
Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com
Коментар
-
Къф мото трак беПървоначално публикуван от трол Преглед на мнениеА с колегата Металхарт направихме едно преходче от Войняговци през р.Елешница по мото трак и с малко имровизация(компасен курс)до с.Батулия,
то там вече стана магистрала
имаш ли записан с гпс-а да видя от де сте миналиИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Ето виж: http://forum.offroad-bulgaria.com/pi...ictureid=15244
и така в гората
стана по-тясно и стръмно
и после съвсемпосле срещнахме:
и :
и накрая за награда
Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com
Коментар
-
Насред "пътя" имаше материал
а на места имаше стръмнички пътчета и наклони,доста от който не съм снимал..друг път ще накарам навигатора да се отнесе по-сериозно и да снима вместо да къса дръжкатаГрижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com
Коментар
-
А ясно,
те от там минавам сека седмица за вилата
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар