Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нещо за събота, неделя (8,9 август)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нещо за събота, неделя (8,9 август)

Лозен.... хих...

Е, позабавлявали сте се.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
      Аааааааа, колега това се отнасяше за пътя към Мургаш. А това от вчера е около Лозен и няма нищо общо с онази магистрала за която говорех. Моля не ме обвинявайте в лъжа Доколкото виждам - леката разходка до Мургаш не се е осъществила, но за сметка на това аз много се забавлявах по едно друго трасе. ...!
      Не съм разбрал, моля за извинение!

Коментар

Първоначално публикуван от Rabindranat Преглед на мнение
        Не съм разбрал, моля за извинение!
        Хахаха "извинителни бележки" в този форум са под формата на прозрачни течности .
        Приемам извиненията. Другото е шега

Коментар

Хахаха "извинителни бележки" в този форум са под формата на прозрачни течности .
          Приемам извиненията. Другото е шега
          С удoволствие, имам отлежала Витарова, по нищо не отстъпва на Ферозовата ракия! Прави блокаж на мисълта с неограничено приплъзване, че после си за лебедка и лифтване :-) ... на следващото излизане се включвам с вас безстрашно!
          Последно редактирано от Rabin; 10-08-09, 14:02.

Коментар

... за сметка на това аз много се забавлявах по едно друго трасе. ...
            Чак дотук се чу. И разни хора разправят, че даже много добре си се представила пак!
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
              Героя на деня набляга на мръвката
              Разкажи за геройствата по-подробно...
              “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
              Walter Rohrl
              GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Евала! По-късно се прибрахте. Видях Симо Тонев, и една Витара по околовръстното на ОМВ-то, неделя вечерта. Бая се бяхте "нажмуцали" с кал.

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                  Разкажи за геройствата по-подробно...
                  Ами какво да ти кажа... с гуми за не много гъста мъгла момичето минава там, където други закъсват! Наистина имаше две-три места от които я вадихме, но иначе се справи блестящо!

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
                    Ами какво да ти кажа... с гуми за не много гъста мъгла момичето минава там, където други закъсват! Наистина имаше две-три места от които я вадихме, но иначе се справи блестящо!

1. ъъъъъъъ благодаря за комплимента
                    2. Комшиите в квартала ме гледат много лошо, заради калта по улицата която докарах.
                    3. Феро не ме предаде и ме прибра по живо по здраво до вкъщи, НООООООО гумите за мъгла предадоха богу дух

Това е задна лява, а не дясната която Митака оправи в полеви условия.

4. Започвам с въпросите и молбите за помощ
                    4.1. Нямам компресор, но и незнам дали положението ще се оправи с напомпване.
                    4.2. Имам резервна гума която е малко по-висока и по тясна
                    Та да сменям ли гумата или да я помпам.

И на финала: не мога да си сменя сама гумата, нямам компресор, има наблизо бензиностанция, но май не е добре така да я карам, а това за момента са само първите видими щети. След автомивка до която трябва да се добера (мислех да използвам и дъжда преди мивката) ще ходи на канала при Митака. Нооооо за да се стигне до там - МИ ТРЯБВА ПОМОЩ И СЪДЕЙСТВИЕ.

Приемам предложения и съвети. Номера ми е 0897 855 853

Коментар

кажи поне къф размер са ти гумите бе душко

Я ми пиши на скайпа че не ми се телефонира ся
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Приемам предложения и съвети. Номера ми е 0897 855 853
                        Крайно време им беше.
                        Тея джанти плачат за нови гуми.
                        До тогава слагай зимния комплект.
                        О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                          Крайно време им беше.
                          Тея джанти плачат за нови гуми.
                          До тогава слагай зимния комплект.
                          Кризааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          кажи поне къф размер са ти гумите бе душко

Я ми пиши на скайпа че не ми се телефонира ся
                          гумите за мъгла 225/70/15. Резервната, която е част от зимния комплект е 215/80/15

Та Жоро iiiopo ще ми турне утре резервната, (ама отпред - както ме посъветвахте) закърпвам положението, после мивка и т.н.

Благодаря за бързата реакция
                          Последно редактирано от marlqnda; 11-08-09, 21:21.

Коментар

Здравейте,
                            Интересна разходка сте си направили и само мога да съжалявам, че съм я пропуснал, но тази събота си празнувах рождения ден и не бях в състояние (което можете да се досетите предполагам) за каквото и да било.
                            А имам един въпрос пък може да стане и предложение. Има едни флакончета за спукани гуми дето ги ползват и дето пълнят гумата с някаква пяна, която съответно залепя гумата и я пълни от налягането до състояние, до което може да се кара. Флакончето се завинтва на винтила и така се впръсква вътре. С брат ми сме ползвали такива на лека кола, най-добре става като дигнеш колата на крика и използваш спрея. Принципно се води да закърпиш положението до гумаджийте, макар, че той така си караше с една такава гума 2-3 месеца и нямаше никакви ядове.
                            Та въпроса ми е дали тези флакончета са приложими в оффроуд условия, но не говоря да си нося такова вместо резервна гума, понеже ми е ясно, че ако разпориш гумата това спрейче няма да те спаси, но ако спукаш гума да речем и като цяло си е здрава гумата, може ли да се ползва такова нещо? Струва 5-6 лева пък може да ти спести време и ядове сместо да дигаш колата на крика и да сваляш гума, па да слагаш резервна. Да не говорим, че в някой ситуации да смениш гумата си е истинко приключение.
                            Михаил Филипов 0887895169
                            As long as she still goes and runs well who cares about the Horse Power
                            Lockem in low and over the hills we go!!!

Коментар

Просто трябва да се пробва. Предвид по-големия обем на повечето джипови гуми, едно флаконче може и да не стигне. Друга пречка не виждам, особено ако после е възможен ремонта на гумата, защото не винаги, дори в гората, гумата е тотална щета. Най-често разбортират, или започват да изпускат покрай борта, което на гумаджия се оправя безгрижно. Ако обаче пяната е окончателен краен вариант, колкото да се прибереш и после да я хвърлиш - не винаги би било удачен вариант.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Значи няма нищо общо с хвърляне и унищожаване на гумата с тези спрейчета. Гумаджийте ги знаят навсякъде и гумата се оправя без никакви проблеми. Като махнеш гумата от джантата просто истича някаква течност като вода, поне аз винаги съм я бъркал за такава и после се почиства гумата, лепи се или там каквото има да й се прави, слага се на джантата и няма грижи. До колкото знам от хора и от опит, с тези флакончета няма проблем за гумата и гумаджийте си ги оправят гумите.
                                А за това дали едно флаконче ще стигне за една гума идея си нямам, но какво ти пречи да си носиш едно да го изцедиш в гумата през винтила пък после да донапомпаш гумата с компресора или помпата. Аз поне винаги си нося помпа и такова флаконче с мене като ходя някъде. До сега обаче не ми се е случвало в гората да го ползвам (да се надяваме да не ми се случва).
                                Иначе в друг случай при брат ми, бяхме спукали гума и беше изкривена джантата и нямаше смисъл да слагаме такова флаконче на тази гума, защото се беше разбортирала. Съответно тръгвам аз да слагам резервната, но нали някой трябваше да я напомпа преди да тръгне на път познайте кой съответно е забравил да свърши тази полезна дейност (брат ми). Та с такова спрейче я напомпахме и продължихме по пътя до най-близката бензиностанция където с компресора я допомпахме. Гумата беше на 1,4 атм, като преди спрейчето беше на нула. Та предполагам, че 1-2 спрейчета на джипова гума и помпа няма да има проблеми, но това още не съм го тествал в полеви условия.
                                Михаил Филипов 0887895169
                                As long as she still goes and runs well who cares about the Horse Power
                                Lockem in low and over the hills we go!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X