Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нещо за събота, неделя (8,9 август)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нещо за събота, неделя (8,9 август)

Първоначално публикуван от lz1gvt Преглед на мнение
    Аз съм твърдо аут. В събота ще сменям левия тампон на мотора и този на раздатката вследствие на миналия уийкенд.
    Явно повечко газ си и давал.

Премести десния отляво, а новия сложи отдясно, ако ти се занимава. ВЕрвай ми, има защо.

Тоя тампон (левия) си е консуматив по принцип, ако имаш лек десен крак.

А ако имаш възможност да сравняваш с друг, тампон от Терано 2 2.7TDI е добър кандидат за преправяне, но не съм на 100% сигурен че ще стане. На пръв поглед обаче, има сериозен шанс да се получи с минимално преправяне. Тогава вече ще забравиш за тоя тампон. Тераното е с 2 пъти и кусур по-голям въртящ момент, така че тампона е доволно здрав.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Явно повечко газ си и давал.

Премести десния отляво, а новия сложи отдясно, ако ти се занимава. ВЕрвай ми, има защо.

Тоя тампон (левия) си е консуматив по принцип, ако имаш лек десен крак.

А ако имаш възможност да сравняваш с друг, тампон от Терано 2 2.7TDI е добър кандидат за преправяне, но не съм на 100% сигурен че ще стане. На пръв поглед обаче, има сериозен шанс да се получи с минимално преправяне. Тогава вече ще забравиш за тоя тампон. Тераното е с 2 пъти и кусур по-голям въртящ момент, така че тампона е доволно здрав.
      Спарки мерси за съвета, но ми се кара и за това ще гледам максимално бързо да излезна от бокса. За следващото късане ще мисля за преправяне от Тераното. А газчица по оня баир си ми трябваше . Тампоните съм ги купил вече и ще пусна и тема за смяната със снимки и разказче за Евро 07 Голям смях ... сори за спама Иване!
      Георги Танев (0+)
      Land Rover Discovery 1 300 TDi
      Land Rover Club Bulgaria
      0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Да сложиш десния отляво е + 10 минути. Аз новия, дето сложих го скъсах още на следващата разходка. Смених го със стария (и при мен бях скъсал левия и на раздатката, а ги смених всичките, и съптветно си имах един резервен оригинален), и от тогава нямам ядове.

...а Евро07 все повече ми чернеят пред очите. Скоро всички ще разберете защо. Дано поне тампоните им са читави.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
          И това е идея. И аз още не съм сигурен точно какво ще ги върша, но и на мен ми е предимно за скарата, бирата и приказките. Нещо не ми се кара много-много тия дни.
          За Мургаш отдавна си го мисля, това ще ми е първо излизане извън асфалт. Неделя само ми е свободна. Как е пътя до там, не съм лифтвал Витарника - ще може ли в това състояние? Водят го за лек маршрут, даже един приятел с Жигулата каза, че се качвали, но може да не съм разбрал дали е догоре. Без лебедка не посмях да мръдна сам, в събота ще се оборудвам с такава.
          Последно редактирано от Rabin; 07-08-09, 14:07.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabindranat Преглед на мнение
            За Мургаш отдавна си го мисля, това ще ми е първо излизане извън асфалт. Неделя само ми е свободна. Как е пътя до там, не съм лифтвал Витарника - ще може ли в това състояние? Водят го за лек маршрут, даже един приятел с Жигулата каза, че се качвали.
            Няма да имаш проблеми, освен ако е супер кално, а ти си със сликове, ама даже и тогава се съмнявам да имаш проблеми.

Коментар

С гуми за мъгла съм, ама ще ме бутате нагоре .

Коментар

То там е повече каменисто, отколкото кално. Поне непосредствено покрай върха.

Отивай, без да се колебаеш, особено щом няма да си сам.

Коментар

Оф, абе смело бе пътя е за лека кола, както казва Търтея "магистрала" - аз се качих с гуми не за мъгла а за не знам кво, с Фероза 1.6 бензин, и на всичкото от горе съм жена. Ако ще се пазариш от сега преди да си тръгнал си седи у дому Няма да те бутат - до Мургаш е лек маршрута. Е сега посмей да се откажеш

Коментар

Няма отказване, само фенове да има.

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
                    ... аз се качих с гуми не за мъгла а за не знам кво, с Фероза 1.6 бензин, и на всичкото от горе съм жена. ...
                    При равни други условия жена в джипката е по-проходимия вариант . По-малко излишно тегло за машината . В сервиза на Бистришко шосе видях да режат подкалници и ги сменят с компонентен материал - спестявали 10 килограма (на брой или общо не разбрах).
                    p.s. поне едни вериги ще си взема, да има не е като да няма!
                    Последно редактирано от cveti; 10-08-09, 23:17.

Коментар

Ами да взема и аз да се включа.С някой от вас се познаваме...
                      Какви са последно уговорките?Кога и къде?
                      Последно редактирано от ctef; 07-08-09, 18:15.

Коментар

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
                        Ами да взема и аз да се включа.С някой от вас сме се познаваме...
                        Какви са последно уговорките?Кога и къде?
                        Така като гледам за момента няма нищо сериозно и май ще останат само приказките.
                        За бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
                        За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков

Коментар

Ами аз съм съгласен когато и където кажете ако е за Неделя.

Коментар

Първоначално публикуван от крем карамел Преглед на мнение
                            Така като гледам за момента няма нищо сериозно и май ще останат само приказките.
                            Ти да си гледаш работата, в неделя се изстрелваме 4 джипа /засега/ в посока Чукурово,ще се обадим на Гришан да ни води,обещал ми е,допълнително ще уточняваме часа и мястото.

Коментар

Утре само ще наслушвам форума, ако речете да тръгвате рано ще спя в Ботевград, чакам място и час!
                              p.s. май има правописна грешка.
                              Чукурово (Чукарово) е към Тополовград...

аз пък си мислех за Мургаш...
                              Най-близкото до върха е Чурек. Нали?
                              Последно редактирано от Rabin; 07-08-09, 21:10.

Коментар

Симо, аз съм на линия, и само чакам да дадеш знак. Поздрави

Този превод в ефир от маймуница на кирилица ви бе предоставен за пръв и последен път от Тимур и неговата команда.
                                Последно редактирано от Goblin; 07-08-09, 22:05.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X