И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Браво, колеги много добра разходка! А нещо рибка нямаше ли или поне някой патка със зеле?
Само бира и суджуци
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Язовир Тополница. Стига се и с лека кола. Не е мръсна водата. Брегът е осран от туристи и рибари, разбира се ...
Аверчето звъни и вика - абе, искаш ли да се повозим на лодката и аз - ми трудно бе нави. И те така. Доста добре беше
Само мента с газирана вода, лед и лимон ви липсва.
Забраихме хладилната чанта, а от селото до язовира бирата почти се стопли
Преди години ходих на Душанци. Стори ми се много добре. Не знам само дали е разрешено къпането. Беше вече есен и студено, иначе щях да се топна без да питам никой.
Мястото си струва посещението, стига вече и там да не са го осрали.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
На Душанци си е готино и сега. Там лагеруват почти едни и същи хора и съответно пазят чисто. А за къпане - че кой ще те спре?! Хеле откъм Копривщица, ако стената я пазят.
Ми от табелка къпането забранено нямаше
ма брега е с такава гадна тиня, че надали някой се натиска да плува там
Аз се пльоцнах директно на дълбокото
Лошото е, че явно всеки си мисли че две шишета бира не пречат ...
ама като се снижи нивото и кво лъсва не е истина.
Като капак, на Тополница имаше заформено минисметище ...
Лоша е! Снимките са от преди 3 години и то от уж сравнително по-малко посещавано място на северния бряг.
Наблизо имаше и падинка, пълна с всякакви бутилки ...
Коментар