Лелееее от кога не съм писал в този раздел... Бая време мина, но ми се струва че днес деня беше хубав и разходката Супер успешна
Та така... колата още не е подготвена (няма лебедка, окачване и 1000 други ремонта, дозатягания и модификации
), та решихме (с Любимата) да се разходим до Мургаш, да минем газопровода и да опознаем новото возило наслаждавайки се на ПРЕКРАСНАТ природа която ни заобикаля
. Тръгнахме, минахме през познати те ни места (дори нямам снимки) (м-у другото ако някой намери заден десен калобран за ЛендКруизер преди Буховският манастир да свирка - моят е, бях забравил че е закрепен само с две рапидки и от друсането е паднал). Направих своите наблюдения за колата - доволен съм, блокажите работят
(или поне задният), но има още мноооого работа.
и от Мургаш запрашихме към магистралата - село Чурек (този път не го бях минавал - много е красив), от там път до Етрополе и от там започна интересната (поне за мен) част, от 3 години се опитвам (както си личи не много настоятелно, но съм ходил 3-4 пъти все от Юг) да пресека планината в този район и все не успявах, там има бариера, сега (благодарение на картата на Събин
) се пробвах от Север и се насладихме на едни от най-красивите гледки - планината е прекрасна, пътчетата - леки, а на връх Баба (не се качихме че беше 19 часа
) красотата е Главозамаиваща (за което много помогна и Залеза), Такава гледка, чуствам се като опианен
. И от там през хижа Чавдар (Хижаря с Прекрасното му кутре срешнахме под върха) до Стъргел и пак към София. Една такава разходка стига да те зареди с енергия срещу сивото ежедневие за доста време (надявм се
).
Ето маршрута (трака е в Жълто):

А ето и всички снимки
Ето и някой избрани:

Та така... колата още не е подготвена (няма лебедка, окачване и 1000 други ремонта, дозатягания и модификации

и от Мургаш запрашихме към магистралата - село Чурек (този път не го бях минавал - много е красив), от там път до Етрополе и от там започна интересната (поне за мен) част, от 3 години се опитвам (както си личи не много настоятелно, но съм ходил 3-4 пъти все от Юг) да пресека планината в този район и все не успявах, там има бариера, сега (благодарение на картата на Събин

Ето маршрута (трака е в Жълто):

А ето и всички снимки
Ето и някой избрани: