Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана към джипките от Видин и околия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покана към джипките от Видин и околия

Пичове, най-официално сме поканени да участваме в хепънинг на 4-ти юли от 10 часа на панаира, където ще има разни мото-състезания и демонстрации. Поканата е от мото-клуб, даже ни предлагат ние да открием събитието.
    Очаква се и Бойко Борисов да присъства, ще има телевизии и т.н.

Идеята е да се строим с джипките под трансперанта ни и да врътнем малко с тях по трасето на ралито.

В тази връзка предлагам да се съберем на 1-ви юли /сряда/ в 17 часа на Ривиерата, където да обсъдим програмата и как да се представим най-добре.
    Надявам се нашето участие да популяризира клуба ни и офф-роуда, и след това да има наплив от джипарки , искащи да се присъединят към нас.

Който е в бокса - да гледа да излезне оттам до петък вечерта.
    Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

До: Покана към джипките от Видин и околия

И какво обсъждахте, дай малко повече инфо, как ще протече мероприятието и КОЙ ще идват, да си направим и ние сметката.

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
      И какво обсъждахте, дай малко повече инфо, как ще протече мероприятието и КОЙ ще идват, да си направим и ние сметката.
      Няма да ти трябва инфо, то си е отвсякъде "парад на цветята", ами тичай за гербери, че не останаха! Как ме е яд, че си продадох количката, щях да съм там с цял венец!
      "Make love, not war!"

Коментар

Сори, момци, сега видях, че сте писали тук.

Предполагам, че и двамата сте били в нивата днес, но все пак ето малко снимки от днешното състезание, което нашия офф-роуд клуб откри по любезната покана от мото-клуб "Видин"

Ето ме и мен дефилирайки :

След това се накачулихме, за да гледаме ралито:

Ето малко и от него:

Всички снимки тук ---> http://www.snimka.bg/album.php?album...3331432&view=2
        Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

браво , имашели хора от Монтана
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
            браво , имашели хора от Монтана
            Не, мисля, че имаше само един гост от "РЕЗИНА" - Плевен.
            Адаш, Док, не беше с мен, с други колеги бях. Като цяло ралито ми хареса, но можеше да си направите и за джиповете едно малко полигонче, което да грабне публиката - някаква малка траял заигравка. Хубаво е да има повече такива събития във Видин, защото все пак сме град с традиций в автоспорта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X