Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мургаш - 21.06

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мургаш - 21.06

Утре сутринта отлепям.

Ако някой желае, в 1000 може да се видим на околовърстното - разклона за Войнеговци. Преди селото, в ляво, преди мостчето. Прилагам примерен трак на маршрута.

Предвид времето, е добре да са сравнително подготвени колите
    Прикачени файлове
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Накратко - голям кеф.
    И пак, както винаги, от по-завързаните участъци няма снимки - аз карам с двете ръце, навигаторът се е вкопчил за дръжките и те така

И така, тръгнахме.

Избщо, оказва се, тва бригада Чавдар си е @%$#% мамата - нацвъкали са планината, техната кожа.

Над Войнеговци, до бившия пионерски лагер (от който са останали само 4 кола и малко бодлива тел)

А колко е красива Стара планина, без човешките безумства

Тук сме вече в река Елешница

Чупим стойки

Всякакви препятствия очаквах да има по пътя, но е те това безумство не вярвах че може да съществува:

След кратък разговор и коси погледи палатката се раздига от пътя и бирите се прибират спешно, да не станат фира под гумите на жипката

Тези поне бяха от сравнително чистите туристи ... Щото, минеш, не минеш 100 метра и хоп мини сметище. В средата на нищото ... Изобщо, тва животно туристът трябва да бъде отстрелвано още при първо виждане

Поредна среща със следите от извънземните. С червеното е навигаторът.

Идиотът с късите гащетки съм язе

С надеждата това да е последният безумен "паметник" продължаваме смело напред. Изглед от "кокпита"

Малко нормални препятствия. Не че не можеше и с брадвата, ама зер оти го влачим тоз трион, ако не влезе в употреба

И отново извънземните

Спираме да отморим. Навигаторът отива да разузнае

И пак ...
    Другият път, ако не нося тротил, поне две, три кирки, със сигурност ще взема

А Балканът пак ни омайва със своите красоти. Всеки път откривам по нещо ново и красиво и няма изгледи да ми омръзне

Доближаваме вече х. Мругаш.

Мъглата започва да се спуска бързо.

До върха карам по азимут
    Както се види - нищо се не види

Тука пак сме ние, изтипосани на кадро.

И вярната жипка

Спускаме.

Около върхът видимостта е към 20 метра, съчетана с гаден дъжд. Идеалният момент да гръмнат чистачките. Криво ляво, с малко чук, мамата и найлоново пликче, нещата заспиват.

Както е видно на кравите, от друга страна, им е през опашката за дъжд, мъгла и проблемите ни с чистачките и кротко си пасат.

Вече сме на хасфалта. Всяко хубаво нещо си има своя край.

Мостът към светлото бъдеще? Едва ли ...

Елешнишката църква е красива дори и в това гадно време

Последно редактирано от cveti; 27-06-09, 12:45.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

До: Мургаш - 21.06

Браво! Хубава разходка. Браво и за снимките!
      По трака, който ми прати ли минахте?
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
        Браво! Хубава разходка. Браво и за снимките!
        По трака, който ми прати ли минахте?
        Мерси,

Ми общо взето по него минахме, да.

Коментар

Страхотни снимки! Браво!
          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
          A2 (+)

Коментар

Евала.Минавал съм през половината от трака,хареса ми.Иска ми се да прецапам от Кремиковци до Ябланица,ако можем и до с.Врачеш.Това се опитвам от отдавна но все сам джип и на две места ме е шубе.Браво,радвам се за разходката,а навеса на пътя е класика.
            ТУК снимах циганка затрупала пътя с дървета.Зор видя докато го разчисти,защото и бях дал 5 минути.
            ПС:Не разбрах какво стана с клиповете ми в този саит.Накъсват всичките от известно време.
            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
              Евала.Минавал съм през половината от трака,хареса ми.Иска ми се да прецапам от Кремиковци до Ябланица,ако можем и до с.Врачеш.Това се опитвам от отдавна но все сам джип и на две места ме е шубе.Браво,радвам се за разходката,а навеса на пътя е класика.
              ТУК снимах циганка затрупала пътя с дървета.Зор видя докато го разчисти,защото и бях дал 5 минути.
              ПС:Не разбрах какво стана с клиповете ми в този саит.Накъсват всичките от известно време.
              Не знам как е пътя от Кремиковци до Ябланица, но от там до Врачеш, вече три пъти, сам паркетник го взимам
              Даже първия път имаше доста сняг от "Търсава" нагоре. При спускането към Ботевград на места бях по корем, ама то щото толкоз ми е "лифтинга" С тези дъждове напоследък, би било интересно преходче
              NISSAN PATROL GR Y61 (RD28ETI)
              SUBARU OUTBACK H6 (EZ30D)
              GSM: О887б97З79

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X