Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Три дни, 1100 километра, приятели.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Три дни, 1100 километра, приятели.

Във вторник 09.06 тръгнах по работа за София. На километър 110 хапнах череши в градината на приятел от Сливен.
    .......................
    Към обед се събрахме в едно сенчесто кафене "Малкият Новотел" до пешеходния мост в Пловдив. Две хубави жени - Петя и Фани и двама мъже - Вени и моя милост. Третият поканен BGBul беше забил край Хвойна за гъби и се извини, че не може да остави манатарките на червеите.
    Убеждавам се, че сбирките с по-малко хора са по-интересни. Няма надвикването, неизслушването на другия. Затова и сянката беше много дебела и тараторът студен.

.............................
    По план занощувах при Стария във Вакарел. Старият е патил и препатил автомобилист. И може би най-добрият зайчар в страната.

Като седнахме под навеса, изсипа в голям съд каса "Каменица" и я заля със студена вода. Тръгва да види зайците с две бири в ръка. Като се върне - бутилките празни. Отиде да подрине на кравите - също. После кокошките, многобройните кучета...Преполови бирите.

На четири декара бивш стопански двор на ТКЗС десетина рревозни средства: походна войнишка баня, УАЗ с неопределена възраст (1200 лв.), Трактори, сенокосачки и сеносъбирачки, строителни материали, прозорци, стъклопакети...

И накрая отиваме за каквото бях дошъл. Фургон от ръждива ламарина ПЪЛЕН !!! книги.
    Старият, като кръстосва София с камиона, дебне да види някой да изхвърля ненужната сега стока - КНИГИ. А е освен бачкатор, голям любител да чете. Последната му находка - библиотеката на един соцминистър Белоречки. Списания от военните години, атласи, и книги, книги. Най-голям му е интересът към балканската история.

Като гледате мазолестите ръце на Стария - ха познайте какво учат и работят двете му дъщерички?!?

По-голямата - красив модел във "Фешън", а по-малката в НАТФИЗ учи сценография! Таланти, красавици.
    (Май е вярно предположението, че децата ни са хубави, щото не ги правим с ръце...)

Старият ще се радва на всеки колега, решил да се порови във фургона с книгите.

На теферич опитахме и домашен кашкавал, и лютата му ракия и шарена сланинка, засипана пролетес със сняг и пребиваваща в блажена саламура. Май само бира не произвежда Старият. Не е поискал.

Десети - делови ден.

А на 11-ти, четвъртък в едно кафене в "Лагера" се видяхме с Ники Spass55. Снего приказките не спират. Ерудит и 1/2.
    Погрешно съм записал терпефона на Анто-Тонто и не можах да се свържа, а Зоран имаше майстори-мазачи от Земунския клан и беше възпрепятстван.

Стана 14 часът и си тръгнах по Арабаконашкия. Не търпя да идвам и се връщам по един и същи път.
    А и да се видя с нов виртуален познат от Етрополе.

Тодор е какво ли не: моторист-ендурист, спелеолог-пещерняк, любител на пътешествия и собственик на хубаво сенчесто кафе на централната улица. Сервитьорката - фотомодел, а "Загорките" - изпотени. Жена му мина покрай нас, но не ме представи, сигурно наплашен от репутацията, която некои Тук ми създават...

Като не е готов Хаинбоаз, няма как - през Шипка. Там горе е място за подвизи. Затова - купа гъъъсто шкембе, тройка със, и кутия биволско кисело мляко. Малко не се връзваше с бирата, но от кое да се откажеш?...

Пътят на слизане е през Бузлуджа. Дълъг и досаден.

Добре че край Бинкос в подредените сергии черешите по 1,50 бяха сладки и хрупкави.

1100 километра на газ, 7-8 приятели, хубаво време.

Какво му трябва на човек?

До: Три дни, 1100 километра, приятели.

.....Какво му трябва на човек?
    След тези 2 ползотворни дни - нищо! Благородно ти завиждам!

Коментар

Изскарал си ме много по бел от гяволатогът црън който съмИ се напих и не ти показах картата на Славянството в Европа от 1902 г.откраднал съм я от гимназията едно време като учех без това щеха да я унищожът
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
        Изскарал си ме много по бел от гяволатогът црън който съмИ се напих и не ти показах картата на Славянството в Европа от 1902 г.откраднал съм я от гимназията едно време като учех без това щеха да я унищожът
        Такъв си е бат' Симо.... Вижда само доброто и гледа да не минава един и същи път два пъти....
        Далечко си ми, иначе съм бая зинтригуван от фургона... е, и от щерките, обаче май от фургонът повечко....
        Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
          Такъв си е бат' Симо.... Вижда само доброто и гледа да не минава един и същи път два пъти....
          Далечко си ми, иначе съм бая зинтригуван от фургона... е, и от щерките, обаче май от фургонът повечко....
          ОБАдими
          се като идваш по София 0888506221нали си от модерното или бъркам
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X