От известно време ми се въртеше в главата една екскурзия до Едеса, но все излизаше нещо друго и го отлагахме за по-нататък. За тази седмица бях решил твърдо... и го изпълних. Заслужава си да се види. Съжалявам, че не мога да го опиша, но дано снимките, които съм направил да покажат поне част от това красиво място.
По съвет на колегата Георги-trimata минах през Солун - пътят е по-безинтересен, но доста по-бърз. Пак по негов съвет бързо и лесно намерих водопадите, а и невероятно място за хапване.
Водопадите се намират на края на града и започват така...

Между другото - в града има много красиви градинки, а и фонтани

тук се минава зад водопада...

.......
В скалата зад този водопад има пещера, но не съм снимал вътре. Иначе водопадите продължават...

Това е изглед от таверната, която ни препоръча Георги-trimata. Това е било фабрика за кАнап (не коноп), а сега е заведение. Може би, защото не е известна на туристите, но беше невероятно спокойствие, красив изглед и не на последно място - вкусно...

.......
По съвет на колегата Георги-trimata минах през Солун - пътят е по-безинтересен, но доста по-бърз. Пак по негов съвет бързо и лесно намерих водопадите, а и невероятно място за хапване.
Водопадите се намират на края на града и започват така...
Между другото - в града има много красиви градинки, а и фонтани
тук се минава зад водопада...
.......
В скалата зад този водопад има пещера, но не съм снимал вътре. Иначе водопадите продължават...
Това е изглед от таверната, която ни препоръча Георги-trimata. Това е било фабрика за кАнап (не коноп), а сега е заведение. Може би, защото не е известна на туристите, но беше невероятно спокойствие, красив изглед и не на последно място - вкусно...
.......
Коментар