Нещо ме хвана скуката вчера и реших малко да поразтъпча джипката 
Звъннах на един приятел, и към 16 часа, вече бяхме на пътчето след Германския манастир.
Там пътя си е почти като за кола (имаше едно БМВ горе...)

Всичко беше наред докато не видях ето това пътче, до това връхче:

Изкачихме го без проблем, ама като погледнах надолу и ме достраша да се спусна:

Та решихме - напред ще е

Още в самото начало срещнахме трудности (всъщност наи-кофти мястото от целият път):

Задния диф опря в пънчео в средата, а праговете в пънчето в дясно...
След половин час бутане, подлагане и лашкане в краина сметка се измъкнахме, но вече път имаше само надолу. Нямахме GPS или карта, и единственото което ни успокояваше беше, че пътеката е маркирана - бяло, червено, бяло
На едно място по пътя имаше доста кофти страничен наклон, по инклинометъра на джипката беше 30 градуса, за мен си беше бая притеснително
и нямах сили да го снимам 
По натам нямаше особени проблеми като изключим изключителната теснотия -
На повечето места минавахме на косъм от дърветата, даже си счупих едното стопче
В краина сметка излезнахме до някакъв черен път, където иамеше разклон с табелки за Лозен и Долни Пасарел. Срещнахме и една G класа, която ни упъти, че Лозен е съвсем близко и бързо бързо се прибрахме, покраи лозенския манастир.

Звъннах на един приятел, и към 16 часа, вече бяхме на пътчето след Германския манастир.
Там пътя си е почти като за кола (имаше едно БМВ горе...)

Всичко беше наред докато не видях ето това пътче, до това връхче:
Изкачихме го без проблем, ама като погледнах надолу и ме достраша да се спусна:
Та решихме - напред ще е

Още в самото начало срещнахме трудности (всъщност наи-кофти мястото от целият път):
Задния диф опря в пънчео в средата, а праговете в пънчето в дясно...
След половин час бутане, подлагане и лашкане в краина сметка се измъкнахме, но вече път имаше само надолу. Нямахме GPS или карта, и единственото което ни успокояваше беше, че пътеката е маркирана - бяло, червено, бяло

На едно място по пътя имаше доста кофти страничен наклон, по инклинометъра на джипката беше 30 градуса, за мен си беше бая притеснително

По натам нямаше особени проблеми като изключим изключителната теснотия -
На повечето места минавахме на косъм от дърветата, даже си счупих едното стопче

В краина сметка излезнахме до някакъв черен път, където иамеше разклон с табелки за Лозен и Долни Пасарел. Срещнахме и една G класа, която ни упъти, че Лозен е съвсем близко и бързо бързо се прибрахме, покраи лозенския манастир.
Коментар