Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ориентация по зададени координати с НАГРАДА!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ориентация по зададени координати с НАГРАДА!

Утре в 9:30 ч. тук в темата ще се появят координати на точка намираща се някъде в Южната част на Витоша. Според информацията която имам до тази точка се стига по черен път, който не е означен на офроуд картата.

Който стигне пръв получава награда
    от Станко и Румбата, които в момента се намират някъде наблизо около тази точка. (наградата се измерва в литри).

За повече информация може да звъннете на не-импулсен: нула осем седем осем 679 едно седем девет.

ПП. Моля който ще се присъедини нека звънне, за да може Станко и Румбата да се предупредени.
    Георги Гатев

До: Ориентация по зададени координати с НАГРАДА!

Аха, сещам се
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Аааааа колко ме е яд утре съм на работа

Можеше да пробваме уаза
      Последно редактирано от alex_markov; 17-05-09, 06:35.
      0885 297985,мтел-Радо
      0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Ако ги бяхте пуснали по-рано - можеше и да дойда (че старческото безсъние ме вдига в 6), ама в 9-10 ще се събуди цялото домочадие и имаме планове

Коментар

Вчера околко 23:45 всички научихме че ще има такава игра . Дори и тези дето дават наградата го научиха тогава

Координатите са: N 42° 30' 14.9 E 23° 19' 03.1

ПП. Станциите ще са на 8-ми отворен канал.
          Последно редактирано от Георги-trimata; 17-05-09, 08:37.
          Георги Гатев

Коментар

Дайте инфо какво се случи

Коментар

Ми какво,отиваме там и ...
              Пали се огън с подръчни матеряли....
              Изсекли гората с една злодейка...
              Беше страхотно!!!
              Май имаше среща на клуб Мицубиши...
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от keiin; 17-05-09, 21:47.
              Те т'ва е Баце...

Коментар

Мда-а.
                Краткото съботно-неделно бягство сред Природата се превърна в многопластово,
                мултиекспериментално, миторазбиващо, полусъстезателно и същевременно много приятно изживяване.
                Жоро /keiin/ само загатна със снимките си, има още много снимков мат'рял /все пак Ник Николов беше в групата на откривателите /.
                В крайна сметка на посочените координати ни откриха четири джипа.
                Интригата беше, че и ние със Станко не знаехме къде сме точно.
                Излязохме от асфалта по тъмно и си намерихме хубава полянка за нощувка към 10:45-23:00ч. и то на края на път, липсващ на картите.
                Докато разставяхме бивака, на Рая и хрумна да дадем координатите във Форума и да направим мини игра с награда.
                Пък и бяхме помъкнали ядене за 10-15 човека.
                Ии...и..и..и те така!

Благодаря на включилите се в купона!
                Дано е било интересно и готино на всички!
                Снимки утре, че апарата още си е в джипа.
                Последно редактирано от rumbata; 18-05-09, 23:03.

Коментар

Браво на вас!
                  А ние , които сме на 500 км.?
                  Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

След известни лутания, по красиви пътчета, водени от " безгрешния GPS " на Георги тримата, се оказахме на 400 метра от посочените
                    координати. 400 метра, ама по права линия. Говорим по радиостанцията. Лисиците ни чуват , ала се спотайват.
                    Трябва да преодолеем едно дере с денивелация от 500 метра с последващо изкачване от 300 м, тоест оказали сме се в съседство
                    с търсения обект, но в по високия и стръмен източен хребет. Иглолистната растителност определено свършва и започват голи поляни.
                    Страничните наклони, които преодоляхме на идване бяха подтискащи, а сега се оказа, че трябва да се върнем по същия път, обратно.
                    Докато се спускаме отново в ниското се възправяме срещу два загрухтяни в мощно изкачване джипа, на колегите, доверчиво поели
                    по услужливия, но грешен трак. Обменяме информация, като им спестявяме страничните наклони и се оттичаме буквално надолу по
                    устието на демисезонна рекичка. Догодина , коритото няма да е тук.
                    Отново на асфалта и така до следващия разклон. Пак поемаме нагоре.
                    Аз предупреждавам на 8-ми отворен: - Ако ни чувате, мятайте пражолите на скарата !
                    В отговор следва изръмжаване - Чуваме ви, от 2 часа и половина !
                    Аха , издадоха се !
                    Ползуваме " Жокер ", че мястото го няма на GPS И когато стрелката ни повежда в ляво, ние кривваме в дясно.
                    И ги намираме .
                    Експериментират със средства за оцеляване.

За който не знае, Румбата и Станко са крайни привърженици на " ФИРМЕНИТЕ " стоки.
                    Никакво менте, не минава при тях. По добре нищо, отколкото сурогат !
                    И така тествали фирмените си палатки, пренощували във фирмени спални чували с фирмени облекла, фирмени ножчета се опитват да запалят
                    огън от фирмени магнезиеви запалителни пръчици, като за целта ползуват специални английски дървени стърготини опаковани в
                    елегантна метална кутийка. " Прахта на маите " това е тайната марка на дървените стърготини .

Забележете ръбчето на шапката, околовръст , на която е изписано с малки букви Тойота.
                    Де го духаш, де се пука ?

Уредът, който се вижда в горната част на снимката е от марката "Примус". Не гори, еднакво добре, както в пустинята така и в планината.
                    Не гори със всякакво гориво , както с керосин, така и с бензин, нафта и газ. За сметка на това е доволно скъп !
                    Работата върви с променлив успех! Имаме няколко срязани пръста...

и "първа кръв", от Силвестър Станкоун !

Хапваме по няколко бързи пържоли, изобщо приятната част я прескачам, защото тя е една и съща,

след което гостите си тръгват.

Бързат, пред наближаващия дъжд

като се колебаят дали да преминат напряко през платото, или по асфалта.

Следва продължение
                    Последно редактирано от Nik Nikolov; 20-05-09, 00:54.
                    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Супер итересно,дай Боже повече такива задачки закачки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X