Двама мои приятели са се захапали да мерят на екстрем Нисан Навара и Митсубиши Л 200.Басът е на кашон "ДЖАК",мястото е някъде на Бистрица,а датата е вероятно 10 .05,ще потвърдя допълнително;за нас кибиците остават скарите и бирите/който си носи/,ще доведем и преса ,а може и ТВ.Всички кибици-Добре дошли!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На бас за кашон"ДЖАК "
Свий
X
-
До: На бас за кашон"ДЖАК "
Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнениеАз съм за мицушибито.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнениеАз съм за мицушибито.
Коментар
-
Аз съм за Наварата защото имам такава.
Напишете модели, години, подготовка, шофьори (полоти) Ако ще се залага.... Че те и двете не стават за екстрийм е ясно ми поне да знам дали да идвам.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Ама така няма да е обективно решението на спора! Всеки кара и се страхува различно.
Трябва си Вушев като независим тест Пилот и тогава ще се разбере коя машина може повече (с гумите си), но не знам дали някой нормален собственик колкото и да е амбициран би се съгласил на този "тест"
Коментар
-
А аз съм за скарата!Казвайте каде и да гледаме!Лошото е само че е на 10-ти когато е лазарово.Защо не се пуснат в трасе?https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение.....Трябва си Вушев като независим тест Пилот и тогава ......Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеКой е Вушев?Ама всъшнос както ,познавам Симо а и още повече че са му приятели ще е доста забавно.
Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира0884480846
Коментар
-
Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеКой е Вушев?Това шега ли е или...
, все едно да питаш кой е Шумахер...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар