Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На бас за кашон"ДЖАК "

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• На бас за кашон"ДЖАК "

Двама мои приятели са се захапали да мерят на екстрем Нисан Навара и Митсубиши Л 200.Басът е на кашон "ДЖАК",мястото е някъде на Бистрица,а датата е вероятно 10 .05,ще потвърдя допълнително;за нас кибиците остават скарите и бирите/който си носи/,ще доведем и преса ,а може и ТВ.Всички кибици-Добре дошли!

До: На бас за кашон"ДЖАК "

Далече е , вероятно ще се уплашат.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Аз съм за мицушибито.

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
        Аз съм за мицушибито.
        И аз така ...
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
          Аз съм за мицушибито.
          Аз също,освен това,шофьорът на Наварата е зле ама е нахъсан,няма да казвам повече,за да не прецакам залаганията.

Коментар

Ще усигуря и мезето. може и вълче нали съм ловец.

Коментар

е познай аз за кой гласувам ако беше по-близичко и аз слагах една бутилка на масата
              888982949

Коментар

Аз сам за Наварата мисля,че е в пати по-добра от л 200

Коментар

Наварата е точно "пати", особено, ако не скъса полуоска или не хвърли съединител. А с тия LSDта ще е мноооооооооого забавна на странични наклони.
                  Зима иде

Коментар

Аз съм за Наварата защото имам такава.
                    Напишете модели, години, подготовка, шофьори (полоти) Ако ще се залага.... Че те и двете не стават за екстрийм е ясно ми поне да знам дали да идвам.
                    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Ама така няма да е обективно решението на спора! Всеки кара и се страхува различно.
                      Трябва си Вушев като независим тест Пилот и тогава ще се разбере коя машина може повече (с гумите си), но не знам дали някой нормален собственик колкото и да е амбициран би се съгласил на този "тест"

Коментар

А аз съм за скарата!Казвайте каде и да гледаме!Лошото е само че е на 10-ти когато е лазарово.Защо не се пуснат в трасе?
                        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                          .....Трябва си Вушев като независим тест Пилот и тогава ......
                          Кой е Вушев?
                          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                            Кой е Вушев?
                            Бате не питай че туко виш и двамата се отказали. Ама всъшнос както ,познавам Симо а и още повече че са му приятели ще е доста забавно.
                            Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                              Кой е Вушев?
                              Това шега ли е или..., все едно да питаш кой е Шумахер...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X