Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за разходка!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покана за разходка!

Уважаеми приятели! Нисан Корпорейшън Ви кани на разходка около Пловдив! Ето една примерна - реализирана в околностите на град Лъки. Маршрутът може да мине през Кръстова гора и други известни местности. Добре е да се кара до с. Момчиловци. Маршрут - средна трудност. Дължина от 40-90 км.

Налице и приятно хотелче на наш приятел от Лъки, ако решим да преспиваме.

Има изключително живописни и красиви места.

Няма проблем! Добре дошли са и АТВ-та!

А и Ендуро може!

Над 1700 метра преспи и сняг, колкото искаш! Закъсването гарантирано.

Места за заигравки!

Красоти!

И гъзарии!

Балканът пази своите тайни!

Очаквам Вашите идеи, предложения и въпроси!
    Трябва да го направим в средата на май, може би след 1-6 май, но не знам кога ще се отработва!
    Снегът трябва да се поразтопи, има мъгла, коловози, кал, наклони и маршрутите не са отбелязани на картата. За съжаление ги знаят местните!

Пожелавам Ви, приятно изкарване на празниците!
    Последно редактирано от nikita66; 26-04-09, 18:07.
    Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

До: Покана за разходка!

Отработва се на 16 и 30
    Нека наближи още малко, но като че ли по 24 май ще е най-удобно

Ники ти днес защо си го спести това
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Сега взех снимките и ги обработих!
      Не исках да говоря преди да съм сигурен.
      Аз познавам района, поради други обстоятелства. Но се знаем с местните. Може да разчитаме на трактори /да не дава господ/, на гостоприемство, хижари - всички наоколо, достигане над с. Проглед и обсерваторията, да сме атракция на Кръстова гора, изключително красиви гледки. Пиенето и яденето - оправяйте се.

Нарочно съм Ви пуснал тези снимки за да видите, че и неподготвени коли и АТВ и мотори минават. Но повярвайте ми - никак не е лесно!
      Пък и има такива участъци - за хард!

Коментар

Идеята е хубава но не е ли малко рано.Иначе ме бройте.
        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
          ... Нисан Корпорейшън Ви кани на разходка около Пловдив! ...

Софийският филиал на Nissan ще ви бъде благодарен, ако метнете някой трак за ориентация. Че по принцип се планира едно майско преходче в Родопите, което по предварителен замисъл трябва да започне някъде от вашия район и се търсят некарани (от нас) трасета.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

За почитателите на "живо" - малко клипчета.

http://www.youtube.com/watch?v=eff24cDDSdE

http://www.youtube.com/watch?v=Xe4EPz_Jjh0

http://www.youtube.com/watch?v=mpYzalYvgZU

http://www.youtube.com/watch?v=zxjRNDpL1gQ

http://www.youtube.com/watch?v=w4y5ZYgPpCY

http://www.youtube.com/watch?v=8pCQUxMzxT4

http://www.youtube.com/watch?v=KMFMjBpi4M8

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              Софийският филиал на Nissan ще ви бъде благодарен, ако метнете някой трак за ориентация. Че по принцип се планира едно майско преходче в Родопите, което по предварителен замисъл трябва да започне някъде от вашия район и се търсят некарани (от нас) трасета.
              Тази местност доколкото знам не е много карана.
              Поне няма тракове!
              Местните или тези които са карали не са си направили труда да запишат нещо. Затова ще направя една обиколка /ако ми сменят съединителя/ или ще ти дам телефон.
              Ще оправим работата някакси!

Коментар

Тази местност доколкото знам не е много карана. Поне няма тракове! Местните или тези които са карали не са си направили труда да запишат нещо.
                E не е като хич да няма. Снощи си поиграх малко на картата и натаманих един маршрут от Асеновград до района на Смолян. Лошото е, че идва малко дългичък, особено като се има предвид, че ще се предшества от пътуването от София.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Уважаеми приятели! Нисан Корпорейшън Ви кани на разходка около Пловдив!
                  Ники , Тойота моторс с радост приама предизвикателството
                  Предполагам, че и от Даймлер-Крайслер нама да оставят нещата така
                  [IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов

Коментар

Много яки фирми! Направо ме смутихте бе хора!
                    Радвам се!
                    Гарантирам Ви изключителна разходка - приятна!
                    Надявам се Асен да им разкаже Сузуки история - Как Балканът разкри своите тайни! Асене вече си ми приятел, нали?

Чавдаре прав си!
                    Има един дълъг път. Част от тези снимки са правени на него.
                    Обаче се оказва, че над Лъки има доста джипски пътища, които на Събин картата се отбелязват с червена линия. Тоест прекрасни за джип. Обещал съм да намеря, даже ще ги пратя за картата /но трябва да се минат по-точно/. Пък и съединителят дойде. Ами ако маховика е надран?
                    Ама Вие що минавате транзит през Пловдив. Като не искате да ни учите, ние може да ви почерпим с едно турско кафе в Стария град.

На тази разходка са видяни 2 сърни, сръндак и още една сърна.
                    И там са сериозни авджии.

Коментар

[QUOTE=nikita66;724539] ... Ама Вие що минавате транзит през Пловдив ... /QUOTE]

Даже не "през", а "покрай". Нали идеята е да избягаме от градския "офроуд" . Затова все бързаме към планината. Пък и Родопите са ни далечко и като е само за 2-3 дни се събира доста път.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                        E не е като хич да няма. Снощи си поиграх малко на картата и натаманих един маршрут от Асеновград до района на Смолян. Лошото е, че идва малко дългичък, особено като се има предвид, че ще се предшества от пътуването от София.
                        Защо от Асеновград? Може от Бяла Черква и после на пряко. Мога да го пробвам тия дни.
                        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                          Защо от Асеновград? Може от Бяла Черква и после на пряко. Мога да го пробвам тия дни.
                          Идеята не е да се движим по най-краткия път , пък и от Бяла черква надолу (през Хвойна и Орехово) го карахме есента.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Ако мога да ви дам една идея; какво ще кажете за този маршрут от Бяла черква-с.Лилково-х.Персенк-х.Изгрев или мечи чал-Пампорово ,а от там може на много места. Аз от доста време се каня да мина от Пловдив до Смолян по този маршрут но мисля ,че скоро му идва времето

Коментар

И двата вариянта ми харесват, само че дайте да определим някаква дата.Нямам предвид някъква точна в която да се казва този ден се тръгва, а такава дето да се добие някъква представа горе долу.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X