Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чудните мостове или на Defender-a не се отказва!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чудните мостове или на Defender-a не се отказва!

Нали знаете как е след Великден!
    Затова може да си представите днес, рано сутрин човек как си похърква.
    Да ама, нещо те кара да се събудиш. Поглеждаш часовника 8.10!
    Що станах сега толкоз рано? Кафе и чакам! Не знам, какво чакам!
    Вече е 8.41. Телефонът звъни! Кой мислите че е? Ами как кой? Ротния - Стоян Дефендера. Вика ми ти таз песен - Я елате пиленца при батко! - знаеш ли е?
    Знаеш, не знаеш следва обличане, разходка на кучетата, проверка на масла, притягане на болтове, гресиране /опа, оливам се/.
    След кратко съвещание и липса на останалите пиленца, тръгваме семейно към ....?
    На Асеновградско шосе спираме за вкарване на газолин!
    Забравих да кажа, че двете Сузукита /Витара и Патрол/, радостно си чуруликат!

Ах, какво да видим? Едни пиленца са тръгнали на някъде!

Да предатели! След кратко уточнение - те на Белинташ, ние на Чудните мостове.

Красиво е!

Живата вода!

Ротният, обаче дава нареждане - По Сузукитата!

Пуска ме напред да търсим някакъв път за Орехово. Той като по-балама отзад. Ама аз си го снимам!

Красивото беше! Веднага изскочиха две сърнички, ама не мога и да карам и да снимам. Стигнахме до пътека. Обърнахме назад и решихме да се качим над Чудните мостове.

Даааа, Дефендера вииидимо е доволен!

Нагоре обаче пътя си е гаден. Аз отново съм отпред, жената е пребледняла и си е 1700 метра. Сняг, блокажи и бръъъъъъм.

Задава се!

Газ!

Сузуки Патрол дебне за помощ!

И хоп, всичко е наред!

Май прекалих!
    Нали!
    Дефендер_a да продължи!
    Последно редактирано от nikita66; 20-04-09, 19:23.
    Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

До: Чудните мостове или на Defender_a не се отказва!

Да не сте са пробвали да стигните до х.Кабата като гледам този черен път?

Добре сте прекарали почевния ден, браво.Аз малко късно ви се обадих и вече бях на друга вълна.
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    RR Classic

Коментар

Друга вълна!
      А ние си скъсахме диференциалите да стигнем донякъде!
      Ама безпътица!

Коментар

След като някои хора ровят в архивите http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=31980 нямаше как да не се постараем тази разходка да е превърнем в традиция Получи се добра по моите разбирания.
        Сега като седнах и разгледах картите малко по подробно разбрах защо не сме стигнали там закъдето бяхме тръгнали - бяхме с джипки, а целихме пешеходни маршрути
        Иначе нямам с какво да добълня разказа - нито снимките са ми по-различни, нито пък по-хубави
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Някакво дърво кротко си лежеше на пътя.
          Броня ARB реши, че трябва да си поговори с него.

Не дишай прах, дишай чист въздух!

Много бяло и 1750 метра.

Да! Да се поклоним пред негово величество Нисан Патрол!

Коментар

Хубова разходка
            Nissan Terrano 92г. 2.7 ТД

Коментар

Идеално сте си прекарали. Не казваш само дали си ползвал лебедката накрая в снега. Вече времето е по-хубаво, така че трябва да се правят повече разходки.
              http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
              http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Не! Не съм!
                Гумите се представиха блестящо на този терен.
                Сняг имаше до бронята. Разкарвах го на лашки, защото след 20 метра се събираше цяла купчина.
                Трябваше обаче да включа блокажа. Чак се изненадох, че преминах, на места преспите бяха сериозни! А и никой не бе минавал скоро!

Коментар

Е как може да не намерите пътя до Орехово като той си е цяла магистрала. Аз даже имах една тема в която бях качил трак на въпросния път ама вие като не четете в АТВ раздела така е. Пътя даже си го има и в офроуд картата на ГПС-а и минава през хижа Кабата. Има и още един който излиза директно на Персенк но той не е за вас че ще вземете да закъсате някъде .
                  Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
                  Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Пътя си е там!
                    След 2 км. стана пътека. Трябваше да се връщаме за АТВ-та, ама нямаше къде да качим останалите.
                    На картата също е отбелязан, като пътека.
                    Нямаше никакави следи, скоро да е минавало МПС.
                    Мистните споделиха, че откакто Керкелов е минавал, друг не се е пробвал!

Коментар

Първоначално публикуван от kerkelov Преглед на мнение
                      Е как може да не намерите пътя до Орехово като той си е цяла магистрала. Аз даже имах една тема в която бях качил трак на въпросния път ама вие като не четете в АТВ раздела така е. Пътя даже си го има и в офроуд картата на ГПС-а и минава през хижа Кабата. Има и още един който излиза директно на Персенк но той не е за вас че ще вземете да закъсате някъде .
                      Да се цитирам: "Сега като седнах и разгледах картите малко по-подробно разбрах защо не сме стигнали там за където бяхме тръгнали - бяхме с джипки, а целихме пешеходни маршрути"
                      Иначе до Персенк почти на 100% съм сигурен, че и ти няма да може да стигнеш А ако стигнеш то тогава и ние като "пораснем" още "малко" ще можем
                      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                        Да се цитирам: "Сега като седнах и разгледах картите малко по-подробно разбрах защо не сме стигнали там за където бяхме тръгнали - бяхме с джипки, а целихме пешеходни маршрути"
                        Иначе до Персенк почти на 100% съм сигурен, че и ти няма да може да стигнеш А ако стигнеш то тогава и ние като "пораснем" още "малко" ще можем
                        Недей да си толкова сигурен, че и аз няма да мога да стигна .
                        Ако искаш може да заформим една разходка и да проверим дали заедно може да стигнем до Персенк или само аз ще стигна
                        Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
                        Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

До: Чудните мостове или на Defender-a не се отказва!

За пътя от Лилково към Персенк и после към Орехово , аз поне не успях , бях стигнал почти до Персенк но се наложи да се върна, някакъв болт падна и Диското не успя да пристигне ....

Със сигурност след някоя друга седмца когато няма да има сняг, тогава снега беше много мокър и тежък и ми изигра този номер, ще пробвам маршрута пак .. по картата има опция за излизане чак на Беден....

Ето малко снимки:
                          Прикачени файлове

Коментар

Това да не е с. Лилково?

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
                              Това да не е с. Лилково?
                              в центъра му, дори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X