Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В Елено-Твърдишкия балкан на Великден

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• В Елено-Твърдишкия балкан на Великден

Тази година решихме да посрещнем Великден в планината.Вчера без много да се каним събрахме раниците и се натоварихме в Нивата.Мястото беше предварително избрано,а именно х.Чумерна.Балкана определено показа гостоприемство-времето беше повече от приятно и даже някои следобед решиха да подремнат на поляната пред хижата,а други като мен се сбогуваха с последния сняг за тази зима по северните склонове.Упях дори да измъча Нивата и тя си хвърли част от антифриза.Това стана благодарение на тежкия мокър сняг и разбира се калпавите ми гуми.Но всичко се нормализира след,като включих допълнителната перка.Ето и малко снимки.Днес посетихме и гр.Елена и по-точно сладкарницата на центъра с вкусните пасти.
    Прикачени файлове

До: В Елено-твърдишкия балкан на Великден

Предния ден минахме прохода и ходихме до Елена, жалко, че не се засякохме.Изкарали сте си велико.

Коментар

Невероятно! Срам-не срам, ама аз си мислех, че лилавите минзухари цъфтят само есенно време! И само как хубаво са се съчетали зеленината и снежецът! Чудно прекарано време!

Коментар

Страхотен празник.Благодаря!
        Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Мисля, че има нещо което ни спестяваш. След разходката по мокрия сняг е имало "прилично" обикаляне на масата. Това от снимковия материал не си личи.

Коментар

Ми да-почерпихме се доста и поне аз забравих да снимам.

Коментар

Явно разходката е била доста приятна.
              За съжаление...... и ние миналата година минахме оттам и видяхме хижата,но беше вече тъмно и не можахме да си направиме снимки,за което съжелявам.Но,ако това лято/дай боже/ да ходиме на Сливен - и ние такава разходка ще си направим.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X