Днес следобяд решихме да се разходим в Средна гора.

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Великденска разходка
Свий
X
-
До: Великденска разходка
Хубави места, само това със пушката не го разбирам!!! Дано да е имало чакали и разрешително за вреден дивеч! Доста сме далеч от сезона!Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
-
Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнениеДнес следобяд решихме да се разходим в Средна гора.
Това са ми любимите места за разходка, невероятна красота!
Коментар
-
Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнениеТози път ,като се съберем да караме ще снимате с Тойотата в движение с фотографа.Поздрави колега за доброто ти представяне на Батак.
Коментар
-
Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнениеТози път ,като се съберем да караме ще снимате с Тойотата в движение с фотографа.Поздрави колега за доброто ти представяне на Батак..
А за фотографа ще се получе интересноще трябв да помислиш варянт да се върже,защото как ще се даржи и ще снима
Коментар
-
Споко имам колани ще го стегнем .Ти знаеш ли ,че имам капачки ,тези пластмасовите от Терано където стоят на джантите.Останали са ми едно време от мойто имах но бензиново2.4.0887 526 564/ 0897 933 755 /
Коментар
-
Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнениеСпоко имам колани ще го стегнем .Ти знаеш ли ,че имам капачки ,тези пластмасовите от Терано където стоят на джантите.Останали са ми едно време от мойто имах но бензиново2.4.
Сега ако кажеш, че имаш и гуми за кал, пак за тераното и направо идвам до Пирдоп
Коментар
-
Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнениеДа колега тези на хъбовете, имам предни и задни капачки.А относно гумите на колко цола си?Мога да ти намеря евтини и хубави гуми.
Утре ще гледам едни гуми и ако не взема нищо ще продалжавам да търся,а междо другото търся само за кал 80% извън пътя
Ако не бях каръл твоята джипка нямаше да се запаля така за гуми
Коментар
-
Като се върнах от Батак мойте ги продадох,за 300 лв. защото ми бяха малки. Ако беше казал ,че търсиш гуми щях да ти ги дам.Не плащай повече от 400 лв за 4- бр.Поздрави.0887 526 564/ 0897 933 755 /
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар