Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НЕДЕЛЯ 26 Април - Довършване на недовършеното в Белоградчик...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• НЕДЕЛЯ 26 Април - Довършване на недовършеното в Белоградчик...

Здравейте,

Официално каня всички желаещи на 4х4 разходка около Белоградчик - Неделя 26ти Април 2009!

Видинлии ще ги срещна в Кладоруб, както миналата разходка а всички минаващи през Монтана, мога да чакам в Белоградчик...

Идеята е , тръгва се вкупом от Кладоруб, после през Сливовник, излизаме по черно, макар, че си мисля да кривнем още от Кладоруб по къра

След това излизаме под Венеца на пътя Гранитово->Белоградчик, ако не е много мазно и кално пак по черно обикаляме Града...

Ако е хубаво времето ще ви кача на кулата, по асвалта обаче

След това мисля да спуснем покрай Поделението посока Извос по черно, няма клони много а и да има ще ги резнем... има обаче камъни коловози и стръмни спускания...

После мисля да идем над село Извос в местноста Крупец, там има една много готина чешма и сенчица, мисля да спретнем софрата там защото има страхотна гледка към скалите...

Зависи как сме с времето, и ако има желание и време може да минем един маршут през селата пак в посока Кладоруб...

Аз лично много държа на следното - когато наближи обед тоест 12-13 часа да спрем и да хапнем, защото когато сме гладни става нервно и отива У ряката готиното на разходката...

Аз лично съм с летните гуми вече и е много вероятно на мокри и кални стръмни участъци да имам нужда от помощ

Ще опитам да поканя местни джипари но не обещавам присъствие, защото сега е сезона на земеделските мероприятия и активна почивка с мотика в ръка )
    Бъдете живи и здрави!

До: НЕДЕЛЯ 26 Април - Довършване на недовършеното в Белоградчик...

Разчитай на групата от Видин.

Коментар

ЖОРКА пиши ме и мен!!!!!!!!!
      0878 943913

Коментар

Тук е такава мазна кал и подгизнала трева, че ме хваща страх, ама нали сме сговорна дружина колани има бол ) и все някой ще ни издърпа
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
          Тук е такава мазна кал и подгизнала трева, че ме хваща страх, ама нали сме сговорна дружина колани има бол ) и все някой ще ни издърпа
          Споко всички сме си сложили гумите за магла , ще чакаме някой от подготвените да ни спаси

Коментар

Броите ме и мен ще се теглим колко му е.... п.п. Сашо 74 ниама ли да доидеш с уазика можеш да вземеш и Валов

Коментар

Първоначално публикуван от jiropi4a Преглед на мнение
              Броите ме и мен ще се теглим колко му е.... п.п. Сашо 74 ниама ли да доидеш с уазика можеш да вземеш и Валов
              Честно казано, тъкмо го обмислям. Тъй като разходката е в неделя, най-вероятно ще дойда до обяд. Жоро ако е сметнал добре маршрута и обядваме около Извос, устройва ме чудесно. Хапваме и аз изчезвам към София. Колкото до Вълов, ще го взема стига да има желание. Малко ще ми се покачи теглото на машината ама ще го понесе.

Ще потвърдя участие допълнително.

Аз лично много държа на следното - когато наближи обед тоест 12-13 часа да спрем и да хапнем, защото когато сме гладни става нервно и отива У ряката готиното на разходката...
              Подкрепям напълно. Много е важно да има от всички видове хубави емоций.
              Последно редактирано от cveti; 04-05-09, 19:37.
              Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Кога Извос го преименуваха в Чифлик?

Гледам, не е отбелязан пътя от кулата над Белоградчик до Извос, но трябва да е голямо спускане?

Коментар

Пичове утре в 17.00 да се съберем в " Ревиерата " да обсъдим организирането на клуба и да пием по бира

Първоначално публикуван от robkobg Преглед на мнение
                  Кога Извос го преименуваха в Чифлик?

Гледам, не е отбелязан пътя от кулата над Белоградчик до Извос, но трябва да е голямо спускане?
                  Четох твойте публикации,ще се радваме човек с твоите разбирания да е сред нашите редици.
                  Последно редактирано от cveti; 04-05-09, 19:37.

Коментар

сега е сезона на земеделските мероприятия и активна почивка с мотика в ръка )
                    Тъкмо наблизо ще щъкат трактори да ни дърпат!
                    Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Първоначално публикуван от ceci7312
                      Четох твойте публикации,ще се радваме човек с твоите разбирания да е сред нашите редици.
                      За съжаление, след около 2 седмици ще съм в региона, та затова разпитвам.
                      Сега виждам, че Чифлик е съседното село, на пътя към Стакевци.
                      Последно редактирано от robkobg; 20-04-09, 22:12. Причина: допълнение

Коментар

Първоначално публикуван от robkobg Преглед на мнение
                        За съжаление, след около 2 седмици ще съм в региона, та затова разпитвам.
                        Сега виждам, че Чифлик е съседното село, на пътя към Стакевци.
                        Ние караме всяка неделя

Коментар

Сбирка в 9 на Самбуката, тръгване в 9:30 и пристигане в 10 часа в Кладоруб - така ли последно се разбираме видинската група?
                          Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

и аз ште се включа

Коментар

Здравейте,

Малко да отхвърля ангажиментите за деня и ще седна да допиша плановете и т.н.

Само да вметна тук вали отново, през ноща е валяло и още ще вали, та освен хубави гуми май ще се иска и хеликоптерна подръжка или поне хувъркрафт ))
                              Последно редактирано от BatGeorgeone; 22-04-09, 08:42.
                              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X