Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отново на яз.Камчия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Отново на яз.Камчия

Вчера решихме да посетим отново язовира,че ни беше домъчняло за тези прекрасни местенца около него,предлагащи отлични възможности за риболов и почивка.Времето не беше много с нас-вятърът но моменти подухваше доста силно.На Подвис имаше и доста рибари,които очевидно не бяха там само за деня.Ние си хапнахме прилично и тръгнахме на разходка из гората.Колкото и да не ми се искаше нямаше как да не забележа,че в околностите на язовира Природата се замърсява все повече и повече. Напоследък "куцо и сакато" си накупи джипове и си прави разходки навсякъде,НО Природата взе да страда от това.Затова приканвам всички колеги-нека бъдем малко по-отговорни в това отношение.Пропуснах да спомена,че преди това бяхме на х.Върбишки проход и от там през Върбица,Бяла река,Риш се запътихме към яз.Камчия.Абе хубава разходка си спретнахме,но мако късно се сетих за фотото-чак следобед.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Янко Желязков; 13-04-09, 16:34.

До: Отново на яз.Камчия

А къде са снимките на Пламена???

Коментар

Ми още не ми ги е пратила,затова качих само от моя фотоапарат.Ако ви е харесала Природата някой ден може да направим съвместна разходка по тия места.Хем малко да поразтъпчите Голфчето,че ще се схване по тия столични улици.
      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
        Ми още не ми ги е пратила,затова качих само от моя фотоапарат.Ако ви е харесала Природата някой ден може да направим съвместна разходка по тия места.Хем малко да поразтъпчите Голфчето,че ще се схване по тия столични улици.
        Здравей НИВА МЕН,съжалявам ,че пак не успяхме да се видим!Едната неделя вие сте на язовира,другата ние,третият път сигурно ще се улучим!Тази неделя ходихме на СИНИЯ ВИР до с.Медвен,но непланувано с лека кола.За съжаление не носихме апарат и нямаме снимки,но е много красиво.Между другото ,не метнахте ли по една въдица?
        0887/400121 Антон Донев

Коментар

За риба не пробвахме.На Синия вир съм ходил,но и аз нямам снимки.Наистина е хубаво там.Но беше преди 1 година.

Коментар

Колеги днес след няколкоседмично канене се разходихме до яз.Камчия.Времето беше чудесно и ни предостави възможност за добро прекарване.Както се вижда от снимките се наблегна повече на хапване и гледане на мача,отколкото на разходка край язовира.Все пак имаше и кратка такава-качихме се и до вишката и погледнахме препълнения язовир от високо.През това време някои хора не се откъснаха от масата и в крайна сметка преядоха-вижда се на едната снимка...
            Прикачени файлове

Коментар

Е еее ,голямо оборудване извадихте бе!На кой край бяхте?
              0887/400121 Антон Донев

Коментар

На "Лагера"-от Подвис слязохме.

Коментар

Абре Янко затуй ли бягаме в гората да гледаме тв.Вий сте помъкнали цивилизацията с вас.Ма щом е било заради мач може
                  не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Ами взехме Булсата за да пробваме дали ще хване нещо,защото отидем ли лятото стоим там 5-6 дена и без телевизия не можем-абе тъй сме си свикнали-то не че неможе.

Коментар

Шегувам се.Като ви гледам не сте скучали.
                      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Хич нямаше време за скука-даже,докато си пиех бирата видях как моята Нива "лети" из локвите в района,подкарана от приятелката ми...
                        Прикачени файлове

Коментар

От: До: Отново на яз.Камчия

Завърнахме се от поредното летуване на яз.Камчия.Този път реших да пусна снимките тук в темата,където им е и мястото...както винаги си прекарахме много весело и приятно-хванахме дори и сом,тежащ цели 2кг.
                          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                            Завърнахме се от поредното летуване на яз.Камчия.Този път реших да пусна снимките тук в темата,където им е и мястото...както винаги си прекарахме много весело и приятно-хванахме дори и сом,тежащ цели 2кг.
                            Сигурно сте си изкарали много приятно, но в последно време язовир Камчия не е ли едно доста забранено за къмпингуване и риболов място А сомчето със сигурност сте го пуснали пак в язовира, за да стане истински сом
                            [B]Ако искаш да имаш нещо което никога не си имал, може би трябва да направиш нещо което никога не си правил![/B]
                            [B]If you want, you can![/B]

Коментар

Първоначално публикуван от jorkara Преглед на мнение
                              Сигурно сте си изкарали много приятно, но в последно време язовир Камчия не е ли едно доста забранено за къмпингуване и риболов място А сомчето със сигурност сте го пуснали пак в язовира, за да стане истински сом
                              Колега сомчето естествено го пуснахме-/то е още бебе/,а за къмпингуването там се стремихме да бъдем максимално порядъчни.....на тръгване събрахме на около отпадъците и ги изгорихме.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X