Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Леки заигравки в събота

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Леки заигравки в събота

ЕЙЙ Вальо и ти се таиш и се не обаждаш ,да не те е страх , че пак ще те карам да ме дърпаш.Скоро се качвам на 463 и тогава ще ти връщам.
    0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Тогава ще си закача едно въже за постоянно. Тия новите са много бързи бе. На нас за баир ни требва. Е..

Прикачени файлове
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
        Тогава ще си закача едно въже за постоянно. Тия новите са много бързи бе. На нас за баир ни требва. Е..
        Къде си ходил бре?
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Тръгнах по едно пътче да видя къде води и...то изчезна. Ма нали бях тръгнал.. та от над Гълабово излезнах напреко изотзад на х.Здравец и от там па през гората та в Хвойна.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

До: леки заигравки събота

Абе земи пиши дати. Омръзна ми от тебе. Сам си ходиш, сам си ядеш пржолите, сам се кефиш и после - трес .. темичка "как си прекарах, да ви е яд. На.
            Т'ва твойто вече не се трае. Купи си един тел. поне, па звънни, клипни ако си обеднел толко.
            Иииииии, аман....... ..от приятели.
            Вальо, ... 'кво повече да кажа
            [IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов

Коментар

Тръгнах по едно пътче да видя къде води и...то изчезна. Ма нали бях тръгнал.. та от над Гълабово излезнах напреко изотзад на х.Здравец и от там па през гората та в Хвойна.
              Антетака! Бравос - така е то който си има либетка да се дръпа минава отсекъде
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X