Обява

Свий
Няма добавени обяви.

хайде на яз. Искър в неделя!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
    ........ а имаше доста рибарки по монокини

аааа,на кого си имал да връщаш тиииииии.
    B+

Коментар

докато ловихме риба закотвени в едно заливче преди Шипочанския, една мацка преплува заливчето, попече се от другата страна и после пак си доплува... показа всички стилове, вкл. бътерфлай /"делфин"/ колегата рибар дето беше с мен а-а да скочи да я вади /нали е ергенче момчето, още си мисли, че ние ловим жените, а не те нас /...

както и да е, който е ходил вчера на гьола, трябваше да дрънне, предвид написаното в темата и дори тел. си бях дал...

ако искате, следващата неделя едно комбинирано мероприятие - риболов /може с бинокъл и лодка / + офроуд пак в района - над язовира са ливади за чудо и приказ!
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

докато ловихме риба закотвени в едно заливче преди Шипочанския, една мацка преплува заливчето, попече се от другата страна и после пак си доплува... показа всички стилове, вкл. бътерфлай /"делфин"/ колегата рибар дето беше с мен а-а да скочи да я вади /нали е ергенче момчето, още си мисли, че ние ловим жените, а не те нас /...

както и да е, който е ходил вчера на гьола, трябваше да дрънне, предвид написаното в темата и дори тел. си бях дал...

ако искате, следващата неделя едно комбинирано мероприятие - риболов /може с бинокъл и лодка / + офроуд пак в района - над язовира са ливади за чудо и приказ!
        Следващата неделя се пада 25-ти, и е вероятно тогава да е пикника по повод 2 години от създаването на форума. Да не ги наслагвате датите
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

...ако искате, следващата неделя едно комбинирано мероприятие - риболов /може с бинокъл и лодка / + офроуд пак в района - над язовира са ливади за чудо и приказ!
          Аз съм много ЗА, стига наистина да не планирано за пикник по случай 2 години offroad-bulgaria..

Коментар

Нещата вървят уж натам, да е един от двата почивни дена, така че решавайте и пишете и в темата за честването на вседжиперския празник, да не остане за последния момент.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

както казва колегата Бонд, "винаги ще има неделя" /т.е. може и по-следващата неделя /

ето малко снимки:

забележете колко въдици е пуснал тоя "спортист"

какво ще кажете за новият ми багажник

помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ле ле къде ми е преместено предложението,а аз си мислех,че е изтрито,защото не беше по оная тема!!!
                Чак сега го виждам, а иначе се зачудих защо го нямаше в другата тема!!!
                Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

А снимки на улова няма ли

Коментар

единствената риба дето пипнах с ръце тоя ден беше щипок /стръвта/... но гледам, че колегите ловяха платика и каракуди на дъно...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X