И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
то най-лесно е да се видим 1200 на паметника
скара
и после ако не се сещате мога да предложа поне 5 маршрута според колите колко са подготвени
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Намира се в дефилето на Искър. На около 30 км от София преди Батулия. Няколко пътя водят до билото на планината. Там са паметниците, за които става дума в предните постове. До паметниците пътят е доста сносен. Според мен и лека кола не би имала проблеми с качането.
За характера - умишлено съм посочил лека, тъй като автомобилът ми не е подготвен.
Колега turtey, какви маршрути имаш в предвид?
Аз смятам да тръгна от София към 10:30. Ако някой иска да се присъедини и не знае пътя може да тръгнем заедно.
Здравейте,
Искам да питам дали приемате новобранец с паркетник?
Нямам кални гуми (не ми е втори автомобил).
Споменава се в началото на темата за "софт" все пак.
Поздрави!
Здравейте,
Искам да питам дали приемате новобранец с паркетник?
Нямам кални гуми (не ми е втори автомобил).
Споменава се в началото на темата за "софт" все пак.
Поздрави!
И аз съм без специални гуми. Още си карам със зимните Мишелинки И на мен джипът ми е единствен автомобил. С каква кола си? По пътят, който ползвам аз има доста храсти и ниски дървета, има риск да пострада боята.
Ако това не те притеснява - заповядай! Ще се радвам да се запознаем.
Колата е Тойота РАВ4 1997г. 5вр. автоматик.
Боята вече я ползвам по педназначение ......нали затова се отървах от Вектрата - просто много опираше по каменяците и рекичките.
Гумите са тези:
Колата е Тойота Рав4, 97г. 5вр. автоматик. Боята не е проблем.Вече е надрана . Никога не съм ходил до "Паметника" Твърде е вероятно да пропусна отбивката.GPS-a предстои да се купува.
Колата е Тойота Рав4, 97г. 5вр. автоматик. Боята не е проблем.Вече е надрана . Никога не съм ходил до "Паметника" Твърде е вероятно да пропусна отбивката.GPS-a предстои да се купува.
Според мен няма да имаш проблеми. Пътувал ли си въобще в тази посока? До каква степен познаваш пътищата натам?
Коментар