Честит празник на всички българи! Това е първия ми опит за разказ и ви моля да ми простите някои грешки. Днес следобед решихме семейно да разнообразим празничния ден с отдавна планувано посещение на манастира Света Великомъченица Марина в с.Крумово. Манастира се намира 1150м. в дясно от пътя между селата Крумово и Ботево, обл.Варна. Офроуд елементи не бяха предвидени, но следствие от местоположението на манастира, калните пътища и решението ми да драсна "по черно" към Стожер и от там в Добрич, се получи приятна офроуд разходка с посещение на красиво място с интересна история. Прилагам линк към страницата на Варненска митрополия за тези които искат да разберат нещо повече за този малко известен манастир - http://mitropolia-varna.org/index.ph...=208&Itemid=27

Ето и кой ни доведе до това красиво местенце:

Още снимки от манастира:

Това е пътят към манастира - лятото мисля е достъпен с лек автомобил, но сега си трябва 4х4:

Това е Ботевска река, която минава край манастира:

Я, пролетта иде!

А зимата си отива, тази самотна пряспа малко ме озори, но с едно връщане назад и засилка я покорих!

Предполагам че лятото мястото е още по красиво. Водата лековита и студена, да пиеш и бирата си да охладиш. Въздуха чист, само мириса на скара липсва
Условия за офроуд заигравки много. От мен толкова, надявам се ви е харесало!
Ето и кой ни доведе до това красиво местенце:
Още снимки от манастира:
Това е пътят към манастира - лятото мисля е достъпен с лек автомобил, но сега си трябва 4х4:
Това е Ботевска река, която минава край манастира:
Я, пролетта иде!
А зимата си отива, тази самотна пряспа малко ме озори, но с едно връщане назад и засилка я покорих!
Предполагам че лятото мястото е още по красиво. Водата лековита и студена, да пиеш и бирата си да охладиш. Въздуха чист, само мириса на скара липсва

Коментар