За 14ти бях с приятели във възможно най-скучното и глупаво място набедено за туристическа дестинация - с.Рибарица.
Няма такава тъпотия.. 2 кръчми в цялото село.. и то на майната си.
През единия ден докато всички спят мен не ме свърташе и разкърших джипката по някакъв път на дървосекачи, то направо си беше магистрала.

Побръмчах 3-4км нагоре и се отказах,че все пак бях сам..
Пък и ми се къркаше бира ( за това излезнах , да търся магазинче).
Следобеда взех 3ма приятели от групата които знаеха ,че бавните на джипките не се водят 8х8 или 16х16....
и ги разходих по малко по криви места.
Принципно настроението в тясната джипка (аз бях най-слабичкият тип вътре.. само 80+ кила) беше тотална лудница, викове, хилене, простотия..
на едно гадно спускане дето ми се запоти ду**то усетих, че в джипа беше настанала пълна тишина...
Снимки от тогава нямам. Прибрахме се благополучно.
Вечерта .. мръвки , пиене.. едва ли сте виждали такива неща
На прибиране всички възнаха като опарени.. егати.. тая проклета София няма да избяга...
Рових в ГПС-а и каката каза,че Гложенският манастир бил близо..

Пътя е мазен асфалт, но супер тесен.
А мен ме мързеше да слизам да заключвам хъбовете и брах страх по завоите само на задно

Тоя пес го бях виждал от снимките на Ди

Абе кое си е хубаво си е хубаво..

През 13ти век имало бум на престъпността та монасите са взели мерки

Чел съм ,че през същия 13 век , HBO било разкодирано

Аз си знам, че тия фруктиери гният лесно...

Много харесвам гредореда

Ми.. това е. Последваха бавни и мъчителни 70 км по магистралата със колосалната скорост от 80км/ч и много климбуркане.
Как да кажа.. тая част на България възлагах много на нея, но не успях да се насладя.
Лятото мисля все пак да дам 2ри шанс да ме погълне.
Няма такава тъпотия.. 2 кръчми в цялото село.. и то на майната си.
През единия ден докато всички спят мен не ме свърташе и разкърших джипката по някакъв път на дървосекачи, то направо си беше магистрала.
Побръмчах 3-4км нагоре и се отказах,че все пак бях сам..
Пък и ми се къркаше бира ( за това излезнах , да търся магазинче).
Следобеда взех 3ма приятели от групата които знаеха ,че бавните на джипките не се водят 8х8 или 16х16....
и ги разходих по малко по криви места.
Принципно настроението в тясната джипка (аз бях най-слабичкият тип вътре.. само 80+ кила) беше тотална лудница, викове, хилене, простотия..
на едно гадно спускане дето ми се запоти ду**то усетих, че в джипа беше настанала пълна тишина...
Снимки от тогава нямам. Прибрахме се благополучно.
Вечерта .. мръвки , пиене.. едва ли сте виждали такива неща
На прибиране всички възнаха като опарени.. егати.. тая проклета София няма да избяга...
Рових в ГПС-а и каката каза,че Гложенският манастир бил близо..
Пътя е мазен асфалт, но супер тесен.
А мен ме мързеше да слизам да заключвам хъбовете и брах страх по завоите само на задно

Тоя пес го бях виждал от снимките на Ди
Абе кое си е хубаво си е хубаво..
През 13ти век имало бум на престъпността та монасите са взели мерки
Чел съм ,че през същия 13 век , HBO било разкодирано
Аз си знам, че тия фруктиери гният лесно...
Много харесвам гредореда
Ми.. това е. Последваха бавни и мъчителни 70 км по магистралата със колосалната скорост от 80км/ч и много климбуркане.
Как да кажа.. тая част на България възлагах много на нея, но не успях да се насладя.
Лятото мисля все пак да дам 2ри шанс да ме погълне.
Коментар