Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стрaнна разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стрaнна разходка

Всичко тръгна като чух новините и казаха,че хората бетстваха и си казах ние държава нямаме дай аз с каквото мога да им помогна.После играех ролята цяла вечер на гражданска защита в участъка между Петулъчката и Айтос и вадих коли от канавките заради силния снеговалеж и лекия вятър от 120км/ч с моя верен засега Черок.На следващия ден колкото и да бях уморен,неможех да пропусна този прекрасен сняг и решихме да катеря планината.Мога да твърдя,че гумата БФГ АТ е много проходима и няма спиране на снимките сами ще се уверите.Прага ми е на 55см.Неможах да закъсам в този сняг за мое голямо щастие.Снега беше толкова дълбок няколко километра.Ето и снимките.
    Прикачени файлове
    [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
    [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
    [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
    [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

До: Стръмна разходка

Като изказъх мнението за БФГ АТ за такъв сняг трябва и голям мотор за да се чистят гумите.Моя 4.0 мотор като влачех снежна стена пред мене се опитваше да умаля,но не ме предаде.

Коментар

И аз казвам че за тези работи си требва мотор
      0885 297985,мтел-Радо
      0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Първоначално публикуван от godech Преглед на мнение
        И аз казвам че за тези работи си требва мотор
        Така си е.

Коментар

До: Стрaмна разходка

Страхотна машина колега,а за гумите-и аз съм с такива и не са ме предавали
          (0+)
          Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Първоначално публикуван от kameloot Преглед на мнение
            Страхотна машина колега,а за гумите-и аз съм с такива и не са ме предавали
            Мерси,наистена от гумата съм много доволен.

Коментар

очевидно чудесна комбинация двигател/гуми... моя за жалост е по слабичък , но ще гледам да ги пробвам при някой колега...
              не бързам за никъде...
              XJ 2.5TD '98

Коментар

Извинявай за въпроса колега, но как трябва да се чете заглавието на темата "сТрЪмна" или "сРамна"...
                Предполагам, че не е втория вариант, но не се сдържах да попитам.
                Ваденето на закъсали в снега автомобили си е достойна за уважение постъпка!

Коментар

Колега то си го пише Стрaмна разходка,което трябва да е "Странна" имам правописна грешка .А за ваденето наистина хората,като спирах да им помагам имах чувството,че ме мистлят за Бог.Горките умираха от студ.Беше наистина ураганен вятър с обилен снеговалеж.Даже имаше един господин в канавката с две дечица,едното беше на не почече от 1.5 годинки-бебенце,а другото към 5г.Човека ми каза,че бил спрял снегорин,но нямал въже, представете си само гражданска защита колко за съвестни.Също така ми беше много трудно да повярвам,че не срещнах още някой съффорумец на пътя да помага.
                  Последно редактирано от cyklon; 24-02-09, 17:32.

Коментар

Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнение
                    Колега то си го пише Стрaмна разходка.
                    Добре де пише си го ама обясни какво значи, че и аз се чудя вече 20 минути. Такава дума "страмна" няма в българския език.
                    Колегата по-горе е написал 2-та известни варианта ( в българския правопис ) на тази дума.
                    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                      Добре де пише си го ама обясни какво значи, че и аз се чудя вече 20 минути. Такава дума "страмна" няма в българския език.
                      Колегата по-горе е написал 2-та известни варианта ( в българския правопис ) на тази дума.
                      Сигурно е нова както и тази:наистена

А иначе евала за постъпката сигурно си умрял от студ.
                      Последно редактирано от cveti; 26-02-09, 16:48.
                      0896-85-69-86
                      0876-38-17-17

Коментар

Имам правописна грешка "Странна" е:

Първоначално публикуван от doktorad
                        А иначе евала за постъпката сигурно си умрял от студ.
                        Меко казано студ.Чудя се как не лепнахме някоя настинка.
                        Последно редактирано от cveti; 26-02-09, 16:48.

Коментар

До: Стрaнна разходка

Драги колеги граматици ,това ли е основното ,което видяхте в цялата тема , защото аз видях човек готов да помогне без да чака "некой лев ", и помислете на какво би обърнал внимание бащата в студената нощ с две малки деца ,на граматиката или на двата светещи фара на Jeep-а идващ да ви прибере у дома!!!!

П.С. ЕВАЛА ,Борисе , важни са делата а не думите !
                          JEEP PATRIOT, 2.0CRD , 2008
                          JEEP CHEROKEE XJ ,SPORT 4.0L 2000
                          JEEP COMMANDER, 4.7L , 2009
                          JEEP GRAND CHEROKEE WJ 4.7L H.O , 2005 OVERLAND 0878102108 -Иван

Коментар

Евала и от мен !!! Ти си достоен за уважение човек !!!
                            [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
                            Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Първоначално публикуван от PAJERO-PININFARINA Преглед на мнение
                              Драги колеги граматици ,това ли е основното ,което видяхте в цялата тема , защото аз видях човек готов да помогне без да чака "некой лев ", и помислете на какво би обърнал внимание бащата в студената нощ с две малки деца ,на граматиката или на двата светещи фара на Jeep-а идващ да ви прибере у дома!!!!

П.С. ЕВАЛА ,Борисе , важни са делата а не думите !
                              Напълно си прав колега и аз мисля,че същноста на темата е точно това-постъпка достойна за пример и подръжание.
                              П.П Браво колега CYKLON наистина има нужда от хора мислещи като теб.
                              Последно редактирано от moni 82; 28-02-09, 22:57.
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X