Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Втората сбирка в Русе на Шумен,Разград,Русе

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Втората сбика в Русе на Шумен,Разград,Русе

Така като гледам прогнозата утре го дават при вас да вали и сняг, и да има около 10см,а за събота и неделя само облаци и студ .
    RAV 4
    F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от freeflyer Преглед на мнение
      Така като гледам прогнозата утре го дават при вас да вали и сняг, и да има около 10см,а за събота и неделя само облаци и студ .
      Вече вали сняг,така че спокойно,е ама колко ще вали

Коментар

Сборния пункт за групата от Шумен- циганското читалище 9.00 на 21.02 2009г.
        с идея до 12.00 пристигане в гр. Разград оттам организацията поема Доктора Евгени
        siko

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
          Доколкото имам информация се очертава да бъдем около 60-80 човека,така,че може и да стане интерестно.

А знаеш ли кой ще идва от Варна?
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

До: Втората сбирка в Русе на Шумен,Разград,Русе

Щеше да идва Янко Чуров но отпадна поради непредвидени ангажименти .
            flash-gsm team

Коментар

Като гледам как вали, че и го навява, мисля че екшънът ще бъде добър. Ще чакаме шуменци на ОМВ в Разград около 12ч. и оттам 30 - 40 км. път по черно /бяло/, включително вода /р. Бели Лом/, интересни коловози от Виетнамки и Джугани, доста стръмни спускания и да се надяваме реката да не е много придошла и температурата да е под нулата.

Коментар

А къде ще се търкаляте с джипките и после без тях,просто ми е любопитно(все пак съм от Русе)
                Емил-00356 99872043-Малта
                Defender-90

Коментар

Първоначално публикуван от Doc Преглед на мнение
                  Като гледам как вали, че и го навява, мисля че екшънът ще бъде добър. Ще чакаме шуменци на ОМВ в Разград около 12ч. и оттам 30 - 40 км. път по черно /бяло/, включително вода /р. Бели Лом/, интересни коловози от Виетнамки и Джугани, доста стръмни спускания и да се надяваме реката да не е много придошла и температурата да е под нулата.
                  Интересно звучи . Ние тръгваме в 9:30 от Шумен. До 12 предполагам ше стигнем до Разград. Маршрута ни е предимно покрай нивите и няма особени заигравки до Разград. Ще поддържаме връзка.

Коментар

Само за протокола да отбележа,че сбирката ще бъде събота 10.00 на ОМВ Здравец, от там по думите на Гената посока Вятово за среща с колегите.
                    Николай Папазов

Коментар

за неделя къде ще се събирате утре сигорно няма да дойдарозходката лека ли ще е питам щото на дайхотсуту водната помпа даде фираа тойотата няма лебетка все ощестрах ме е да не съм в тежест на групата
                      ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
                        за неделя къде ще се събирате утре сигорно няма да дойдарозходката лека ли ще е питам щото на дайхотсуту водната помпа даде фираа тойотата няма лебетка все ощестрах ме е да не съм в тежест на групата
                        Има достатъчно лебедки,така че не се шашкай а идвай,без никакви притеснения.
                        Последно редактирано от Гена; 20-02-09, 23:00.

Коментар

Към колко часа ще почнете да се събирате на ОМВ-то (в Разград)?

Коментар

Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
                            Към колко часа ще почнете да се събирате на ОМВ-то (в Разград)?
                            Доктора пише ,че щи ни чакат към 12 на ОМВ-то
                            RAV 4
                            F650GS

Коментар

А кой е "Доктора"?

Коментар

Доктора Евгени с една ТЛК 70 не мож го сбърка много хубав човек
                                RAV 4
                                F650GS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                                X