Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка в Троянския Балкан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разходка в Троянския Балкан

Здравейте, утре, събота - 07.02 ще направя една лека разходка в Троянската част на Стара планина. Ако има желаещи може да се съберем група. Ще ми е приятно, а и маршрут все още не съм измислил Не знам и каква е ситуацията със сняга и къде е проходимо

Някой знае ли дали пътят от Априлци, кв.Острец през х. Тъжа до с.Тъжа е проходим сега? Лятото съм го минавал, ама сега незнам колко сняг има
    Последно редактирано от alex_markov; 06-02-09, 06:49.
    Светът на Владо

До: Разходка в Троянския Балкан

Не е проходим. В този сезон, всички пътища по откритите била са непроходими попринцип, заради преспи и навявания. Ако приемаш съвети си потърси път в гора и не много на високо. Освен това времето се стопли значително, което означава ...КАЛ.
    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
    Drag Grand Canyon Daily
    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
    LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
      Някой знае ли дали пътят от Априлци, кв.Острец през х. Тъжа до с.Тъжа е проходим сега? Лятото съм го минавал, ама сега незнам колко сняг има

Змъни на Калоян - коко11, той ще ти каже със сигурност, что и как.....0878298289
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Мерси за отговорите Мисля утре от Ч. Осъм да карам през Лешко Пресой към Априлци, кв. Зла река. Пътят съм го тествал декември. Минава през гора. Имаше доста паднали дървета, които разчиствах преди. Сега се надявам да е проходим. А от там ще му мисля на къде
        Желаещи има ли за хубава разходка
        Светът на Владо

Коментар

Аз бих дошъл но много далеко ми се вижда ще потърся карта да погледна,с тези кобри тераното харчи 25-30 на сто
          0885 297985,мтел-Радо
          0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X