Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка до Мечка 2

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разходка до Мечка 2

Предлагам да направим една разходка до село Мечка,да си вземем пържолки и да поканим старците на барбекю.Ще се устроим някаде в средата на малата ще си пуснем народна музика,мисля че посланието ще бъде разбрано,а и ще зарадваме горките огнетени хорица!
    Ако има желаещи да определим кога!
    Да покажем че не сме патриоти само на маса!
    Не оставяйте равнодушни пред страданието на хората ,които заслужават да доизживеят достойно старините си!
    А може и да измислим нещо да се върнем по черно.
    Аз съм толерантен!

До: Разходка до Мечка 2

Каде се намира това село и за кога си го запланувал
    0885 297985,мтел-Радо
    0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Здравейте, колеги !!! Запознах се отчасти с темата и доколкото разбирам, барбекюто е с "мисия"....Подкрепям изцяло идеята ....., надявам се да се съберем достатъчно много джипки, за да можем да изядем "пържолите".....Дайте ден и час......Колкото повече, толкова повече.....
      Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
      Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Бройте ме!
        VARADERO SD2

Коментар

дано да нямам неотложен проблем , идвам
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от monter_m Преглед на мнение
            Здравейте, колеги !!! Запознах се отчасти с темата и доколкото разбирам, барбекюто е с "мисия"....Подкрепям изцяло идеята ....., надявам се да се съберем достатъчно много джипки, за да можем да изядем "пържолите".....Дайте ден и час......Колкото повече, толкова повече.....
            Не разбирам за каква мисия говорите, но ако още веднъж не разбера нещо, тази ще е поредната заключена тема...!

Ако ще се уговаряте за разходка моля правете го... Всякакви мисии и прочие уточнения просто ще прекратят обсъжданията...
            VPetrov.photography

Коментар

ИЗВИНЕТЕ !!! Не разбирам защо трябва да бъде заключена темата заради думичката мисия......Събирането на повече хора на едно място, за да ядат пържоли или жаргонно казано мисия.....,смятам, че не е противозаконно и по никакъв начин не нарушаваме конституцията на Република България...../Думичката мисия явно е придобила други измерения/ , за което съжалявам......
              Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
              Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Казвате кога,зарязвам всичко и тръгвам!Само да не е на 14.02.че тогава ще кумувам,а целта е само написаната,няма скрити помисли!
                Аз съм толерантен!

Коментар

Много добра идея дано се съберем повече хора.Мисля че на горките хорица там ще им стане много драго а и ще видят че не са сами.
                  0896-85-69-86
                  0876-38-17-17

Коментар

Подкрепям идеята, мисля, че лесно можем да направим макар и за кратко възрастните хора щастливи. Пък .... нищо не се знае, може и за по-дълго.

Коментар

Колеги, кажете къде по точно се намира с. Мечка.
                      Плевенско? или Русенско?

Запознат съм с темата и ще следя темата, за да кажа дали ще мога да дойда.

Лека...

Коментар

Плевенско

Коментар

И мен бройте. Няма значение за кога. Ще намеря начин да съм там.
                          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Колегите вече са организирали тази Неделя, раС'оТка на площада пред кметството.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

В Политика,икономика и обществени взаимоотношения има напредък!
                              Говори се за неделя в 12ч. да сме там,според мен е редно да назначим място и час за тръгване от София.

Пмолих да изнесът информацията за тръгването тук.

Колеги имам желаещи приятели,които не пишат,но ще дойдат!

Важно!!!!!Идеята е да носим български знамена!!!!!!
                              Аз съм толерантен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X