Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходка на врачанската група до Троян
Свий
X
-
До: Разходка на врачанската група до Троян
Мали голема грешка направи с това предложение,много трудно ще ни нвиеш,Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнениеЕвалата!Хорица пак се доказа че някой хора знаят как да се разходят!
Незнам дали тук му е мястото но дали някой от вас не са навити на една разходка от Годеч по балкана към троян!
ма ще се разберем.
ОффРоуд Клуб БАЛКАН 4x4-Враца
Коментар
-
Хамъра освен респект с размерите си нищо друго не направи.Тои беше с летни гуми поне 22цола и много малък ход на окачването.а за разходката....НЕМА ТАКАВА КАЛ !!Първоначално публикуван от monter_m Преглед на мнениеА Хамъра как се представи
малко снимки "в акция" нямали ??? Иначе разходката е била отново на ниво 
Поздрави!

Поздрави!
СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!
0878209603 0885665118 Качето русия
Коментар
-
Свободно ли се влиза в този полигон? Или е само за членове на клуб?
В събота ще съм в Троян и мисля да намина да погледам
Ако съм с джипката може и да покарам
Коментар
-
Прекрасна разходка сте направили! Браво! Ако бяхме дошли белослатинската група с тази Троянска и тези печени прасенца още да не сме се прибрали от Троян

ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Сигурен съм в това!Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеПрекрасна разходка сте направили! Браво! Ако бяхме дошли белослатинската група с тази Троянска и тези печени прасенца още да не сме се прибрали от Троян

ОффРоуд Клуб БАЛКАН 4x4-Враца
Коментар
-
Kакво да кажем за хамара типичен паркетник,нищо особено,направи едно кръкче в ъгала на полигона колкото да се изкаля.Мойто мнение е че силата му е на пътя,а не в калта.Първоначално публикуван от godech Преглед на мнениеКато гледам и вие не сте си изкарали хич зле,я кажете това хъмви бива ли го в калта
тел.0878908334-ИВО:roll:
Коментар
-
Някаде из форума имаше беседа за това дали става хъмвито за офроуд,моето мнение беше че не става,маи съм бил прав.Все пак купона ви е бил много кален

0885 297985,мтел-Радо
0876 556870,виваком като домашен
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.
Коментар