Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зимна разходка до х.Чумерна-1446м.н.в.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Зимна разходка до х.Чумерна-1446м.н.в.

Надявам се да ви хареса зимната приказка на Еленския балкан.

До: Зимна разходка до х.Чумерна-1446м.н.в.

На мен много ми хареса
    Grand Cherokee WJ 4.7 V8
    Това е положението.

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/at...1&d=1233418998
      Прикачени файлове

Коментар

Имам доста снимки,но нещо не мога да ги пратя.Само тези от телефона успях.Беше доста интересно,особенно на спускане от хижата,защото заваля сух лед и пътя стана стъкло.А и наклона си го биваше.Но все пак маршрута Ямбол-Твърдица-х.Чумерна-Елена-Стара река-пр.Вратник-Даули-Карандила-Сливен-Ямбол беше изпълнен успешно.

Коментар

май нямаш право на лични..... прати ми ги на скайпа Ivan_l7 и ще ги кача да се видят....

(l7 = ел7)

Коментар

Баба ми живее в Твърдица и там балкана го познавам добре много добра разходка сте си направили супер .... иска ми се и на мен някой ден да отида с нивата до там да покарам ама не е работа за сам човек , пък и от Варна с нивата до там си е цяло пътешествие /заради много шумните на асфалт Вли5/.
            П.П. друг път ако ходите моля пуснете едно съобщение мога да опитам да дойда и аз ... Благодаря
            Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
            Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB

Коментар

Ще ти пиша непременно 5-6 дена по рано.А за ВЛИ 5 и аз бях с такива.На асфалт те подлудяват и освен това са доста опасни-ако е мокро или заледено.Но пък за кал са супер.А случайно да си карал с ЛАСА ОК 144?

Коментар

Напишете малко повече подробности. Как е пътя до Чумерна и до Елена, ски пистата работи ли? Предполагам, като качите снимките ще е по-добре.
                Хубава разходка сте спретнали.

Коментар

Пътя до хижата се чисти,но последния етап е доста стръмен и неравен.Ако се ходи с лека кола непременно да е с вериги.Що се отнася до пътя за Елена през Твърд.проход след разклона за Шешкинград пътя не се чисти и на места Нивата видя бая зор.Не е за лека кола.

Пистата работи и имаше доста хора.
                  Последно редактирано от cveti; 27-02-09, 21:08.

Коментар

от Твърдица до предела е асфалт / сравнително добре поддържан/ , къ хижата не знам не съм ходил скоро, но от предела до Буйновци няма почти асфалт ,а от там до Елена е добре само това мога да кажа и то информацията е от есента.

колега за Lassa 144 OK нищо не мога да кажа не съм карал , но мой приятел кара с такива - малко по-високи са но като цяло се държат еднакво ...
                    Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
                    Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB

Коментар

file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/nForce/My%20Documents/My%20Pictures/4umerna/razhodka%20is%20karandila%20010.jpg

Коментар

Аз съм по голям на години от Вас и имам спомени от хижа Чумерна от преди 25 години.Тогава ходехме да караме ски там и оставяхме леките коли на поляната -на разклона за Шешкинград.Когато имаше по малко сняг драпахме нагоре с автомобилите.Големи мъки бяха.Този път за който говорите,че бил стръмен съм го минавал зиме със ЗАЗ.100 метра возене, 300 м.тикане.Но не ни тежеше.Иначе природата зиме на х.Чумерна е прекрасна.Радвам се,че сте прекарали чудесно.Поздравления.

Коментар

От: До: Зимна разходка до х.Чумерна-1446м.н.в.

Малко да посъживя темата с актуални снимки от х.Чумерна и района,тъй като почивните дни прекарахме там.
                          Мястото е прекрасно откъм Природа и спокойствие-/има и работещи писта и ски-влек/
                          За тези,които не са ходили до сега,но имат желание ще споделя,че пътят не е от най-лесните и особено последните 2км. са със доста сериозен наклон.
                          За Зимата е почти задължително качването да е с автомобил 4х4,Лете може и с по-височка лека кола.
                          Ето и как е обстановката там след завършилото 15 дневно пробиване на пътя...
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от Янко Желязков; 26-02-12, 22:29.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X