Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка до връх Ком

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разходка до връх Ком

Които не доиде може само да съжалява както винаги текезарците бяха на чело Гкласите отпаднаха аз тераното щях да го обърна и един 469 с блукаж само на задния мост се справи много добре ето и снимки ще има и още по натам
    Прикачени файлове
    0885 297985,мтел-Радо
    0876 556870,виваком като домашен

Коментар

И още малко
      Прикачени файлове
      0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Браво Ради,готина разходка и задачата със снимките сте я изпълнили.

Коментар

много добре сте се разходили...поздрави
          0898508049
          0878779144

Коментар

Как се представиха новите гуми на Коста? Копа ли?
            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
              Как се представиха новите гуми на Коста? Копа ли?
              Със сигурност се е представил отлично, та той миналия път се представи идеално хем с какво гуми беше,а сега няма опир само му показва от къде да мине и той минава!
              0898508049
              0878779144

Коментар

Някои елементи от задната броня на Тераното, гората май е решила да си ги вземе.Поздрави ,страхотно време.

Коментар

Евала, момчета Вие с джипките сте добре в снежеца, ние с ендурата да му мислим.

Извинявам се предварително за малко неуместния въпрос, но попаднах на тези тема точно навреме. Пиша в темата защото съм още "младши" и нямам право на лични съобщения. Иначе бих се обърнал направо към godech.

Тези дни разцъквах Google Earth-чето и търсех точно такъв път, който да сече планината на запад от Петрохан. Този исторически път, за който споменава godech, дали е нещо подобно? И ако да, има ли трак, който може да се постне тук?

Доколкото знам има римски път, който минава през с. Комщица и би трябвало да слиза около Берковица, но незнам в какво състояние е и дали въобще вече е път.

Коментар

Ето трак на пътя. Направих го с Гугъл ърф и не е много точен. В ОФРМ картата го има, ако разполагате с нея.
                    Прикачени файлове
                    LZ1UX

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Нончев Преглед на мнение
                      Евала, момчета Вие с джипките сте добре в снежеца, ние с ендурата да му мислим.

Извинявам се предварително за малко неуместния въпрос, но попаднах на тези тема точно навреме. Пиша в темата защото съм още "младши" и нямам право на лични съобщения. Иначе бих се обърнал направо към godech.

Тези дни разцъквах Google Earth-чето и търсех точно такъв път, който да сече планината на запад от Петрохан. Този исторически път, за който споменава godech, дали е нещо подобно? И ако да, има ли трак, който може да се постне тук?

Доколкото знам има римски път, който минава през с. Комщица и би трябвало да слиза около Берковица, но незнам в какво състояние е и дали въобще вече е път.
                      Остави ги тези римски пътища а когато се оправи времето се обади и ще ти покажа пътя до някаде.И на мен ми се ходи до Берковица през балкана.Тук в годеч имаме страшни ентусиасти с ендура които ще доидат веднага само кажи кога

А този исторически път го остави тои не е нищо интересно от там се минава само в лошо време.А ние в последният момент променихме маршрута и това дето го гледаш си е гора а по историческият няма гора
                      Последно редактирано от cveti; 04-05-09, 19:35.
                      0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Благодаря за ценното инфо и за трака.

Godech, на мен ми трябва точно такъв път, без много гора Първо, защото съм начинаещ ендурист (не само форумист ), а и машината ми е от "тежката" артилерия и не става за хард офф. Аз съм по-скоро разходкаджия

Инак, като се запролети малко, с удоволствие бих се повозил някъде с вашата групичка.

Коментар

Първоначално публикуван от godech Преглед на мнение
                          На 31 януари се организира от самосебе си една разходка до връх ком терена не е лиш много покоряван е в много лошо време но не и когато има сняг и сега рашихме да го направим зимата.Които желае може да се присъединиВсички са добре дошли

Колеги от къде е най удачно да се качи върха с джип лятото разбира се в сухо време ? Качвал съм Ком от всички възможни места във всички сезони включително и зимата нощано пеша. Вероятно от към връх Камара сте заходили( Пътя до изоставената хижа Здравченица). Има един друг път продължава се след новата хижа ком, след това завива остро на дясно и излиза на премката между среден Ком и Ком ( в близост до старите овчарници) но той свършва в хвойната. Мерак ми е да се кача с кошницата до горе.
                          LZ1UX

Коментар

Днес имаше добра разходка в посока връх Ком, Радо пак беше събрал 15-тина джипа,на мен много ми хареса...ето няколко снимки...останалите от Радо!
                            Прикачени файлове
                            0898508049
                            0878779144

Коментар

радо хаиде елате в ПЕТЪРЧ да ви видим в калта как сте чакаме ви ето и един тел 0888002211 чакаме ви на 15,03,09 неделя се пада

Коментар

късно видях поканата младен да се обажда
                                0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X