Здравейте, аз смятам утре да се поразходя до там защото ми казаха, че е невъзможно да се стигне до хижата , но все пак съм длъжен да опитам Ако някой има желание за утре - да заповяда. За сега сме аз и още едно Диско.
Поздрави!
Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15
Здравейте, аз смятам утре да се поразходя до там защото ми казаха, че е невъзможно да се стигне до хижата , но все пак съм длъжен да опитам Ако някой има желание за утре - да заповяда. За сега сме аз и още едно Диско.
Поздрави!
Аз слязох на 3-ти през Диканя и още тогава снега беше бая. То май и вие после сте слезли от там с вашите. Сега сигурно е натрупало двойно повече и въпреки добре оборудваното Диско( подозирам кое е) май мисията е невъзможна. Но като се върнете утре, пусни информация какво става, и снимки.
Аз слязох на 3-ти през Диканя и още тогава снега беше бая. То май и вие после сте слезли от там с вашите. Сега сигурно е натрупало двойно повече и въпреки добре оборудваното Диско( подозирам кое е) май мисията е невъзможна. Но като се върнете утре, пусни информация какво става, и снимки.
Злати, ти позна на кой е диското.... пиша на Мони от ника(Вальо съм), той в момента е на купон и може би ще удари едно , две , защото самурая не успя да се качи за разлика от диското. Ракия има скрита в снега...., който успее да се качи пръв печели една бутилка. Може би и аз ще дойда да ви изкарам багажа.....ХА - ХА ...... ПОЗДРАВИ !!!!!
Последно редактирано от monter_m; 10-01-09, 20:10.
Наистина се оказа почти непроходимо до хижата. Нито Самурая, нито Диското успяха да се качат, но това не ни попречи да продължим пеша . Времето на горе беше прекрасно!
Ето и малко снимки.
Прикачени файлове
Коментар