Колеги дали е имало разходка тези дни, че на един приятел му бях дал жипката да си ходи до тях и каза че е видял 10 джипа по главната улица и най - високия ги водил. Ако имате данни и снимки разказите.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Имаше ли разходка около с.Кладница тези дни.
Свий
X
-
До: Имаше ли разходка около с.Кладница тези дни.
Първоначално публикуван от antonio_83 Преглед на мнениеКолеги дали е имало разходка тези дни, че на един приятел му бях дал жипката да си ходи до тях и каза че е видял 10 джипа по главната улица и най - високия ги водил. Ако имате данни и снимки разказите.
срещнахме едно самурайче с лепенки на форума, ама докато го мерна и само се разминахме________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеимаше, даже повече от 10 джипки.......... ето темата
срещнахме едно самурайче с лепенки на форума, ама докато го мерна и само се разминахме[COLOR=#000000]не е важна скоростта, а е важно да стигнеш навреме!!!:wink:
[/COLOR]
Коментар
-
Първоначално публикуван от antonio_83 Преглед на мнениемоето е било с един приятел дето бачкаме заедно му го дадох да си ходи до тях и после ми каза че сте минали маи е било забавно, яд ме е че не ми е казал веднага да се видим да се запознаем, ей яко се нервирах. Сега е горе страшно има много повече сняг от онзи ден, ма нещо датите не съвпадат аз я гледах одеве ма ми се видя стара.Поздрави и другия път свиркайте по скайпа или ЛС.________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениепреглеждай форума по-редовно..... разходките се обявяват поне няколко дни предварително... щот кат наближим Кладница, де да търсим скайп в горатаносете си лаптопи там сме с wireless
, шегувам се имах много работа по селото с интернета и не сам се сещал да влизам във форума ма това ще ми е за урок, а и Нинджата ми не е с хубави гуми трябва да и взимам други и беше да е рисковано да тръгна неподготвен, все трябваше да ме дърпа някои.Няма проблем другия пут ще гледам да съм подготвен, ако имате нужда нещо от инфо за клдница и около нея питаите ще помагам с квото мога.
[COLOR=#000000]не е важна скоростта, а е важно да стигнеш навреме!!!:wink:
[/COLOR]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар