Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имаше ли разходка около с.Кладница тези дни.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Имаше ли разходка около с.Кладница тези дни.

Колеги дали е имало разходка тези дни, че на един приятел му бях дал жипката да си ходи до тях и каза че е видял 10 джипа по главната улица и най - високия ги водил. Ако имате данни и снимки разказите.
    [COLOR=#000000]не е важна скоростта, а е важно да стигнеш навреме!!!:wink:
    [/COLOR]

До: Имаше ли разходка около с.Кладница тези дни.

Първоначално публикуван от antonio_83 Преглед на мнение
    Колеги дали е имало разходка тези дни, че на един приятел му бях дал жипката да си ходи до тях и каза че е видял 10 джипа по главната улица и най - високия ги водил. Ако имате данни и снимки разказите.
    имаше, даже повече от 10 джипки.......... ето темата

срещнахме едно самурайче с лепенки на форума, ама докато го мерна и само се разминахме

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
      имаше, даже повече от 10 джипки.......... ето темата

срещнахме едно самурайче с лепенки на форума, ама докато го мерна и само се разминахме
      моето е било с един приятел дето бачкаме заедно му го дадох да си ходи до тях и после ми каза че сте минали маи е било забавно, яд ме е че не ми е казал веднага да се видим да се запознаем, ей яко се нервирах. Сега е горе страшно има много повече сняг от онзи ден, ма нещо датите не съвпадат аз я гледах одеве ма ми се видя стара.Поздрави и другия път свиркайте по скайпа или ЛС.
      [/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от antonio_83 Преглед на мнение
        моето е било с един приятел дето бачкаме заедно му го дадох да си ходи до тях и после ми каза че сте минали маи е било забавно, яд ме е че не ми е казал веднага да се видим да се запознаем, ей яко се нервирах. Сега е горе страшно има много повече сняг от онзи ден, ма нещо датите не съвпадат аз я гледах одеве ма ми се видя стара.Поздрави и другия път свиркайте по скайпа или ЛС.
        преглеждай форума по-редовно..... разходките се обявяват поне няколко дни предварително... щот кат наближим Кладница, де да търсим скайп в гората

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
          преглеждай форума по-редовно..... разходките се обявяват поне няколко дни предварително... щот кат наближим Кладница, де да търсим скайп в гората
          носете си лаптопи там сме с wireless , шегувам се имах много работа по селото с интернета и не сам се сещал да влизам във форума ма това ще ми е за урок, а и Нинджата ми не е с хубави гуми трябва да и взимам други и беше да е рисковано да тръгна неподготвен, все трябваше да ме дърпа някои.Няма проблем другия пут ще гледам да съм подготвен, ако имате нужда нещо от инфо за клдница и около нея питаите ще помагам с квото мога.
          [/COLOR]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X