Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Плевенчани, дайте да се запознаем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Плевенчани, дайте да се запознаем

Предлагам да направим опознавателна сбирка на всички участници в този портал или просто любители на екстремни преживявания от Плевен и региона.

За следваща събота и/или неделя. В събота, примерно, кафенце, лафче, общи приказки. За неделя, ако ще има желание и ще си допаднеме - лека разходка.

Приемат се всякакви съображения и предложения.
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

До: Плевенчане - дайте да се запознаеме

Аз съм за. Предлагам, да няма против, че е срамота да живеем в една шепа град, а да не се познаваме.Също подкрепям за събота, да е опознавателна сбирка, а в неделя лека разходка. Ако е студено, ще тичам покрай джиповете, че май няма да ми се кара мотор . Давайте предложение за място на срещата.
    Браво Злой, че пое инициативата да пуснеш тема, за така дългобленуваната среща.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
      Ако е студено, ще тичам покрай джиповете, че май няма да ми се кара мотор .
      Няма да се налага да тичаш, ако пасажерска седалка ще е заета при мен, в кучкарника има достатъчно място....
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

И аз съм за,ще следя темата за информация

Поздрави

Коментар

До: Плевенчани - дайте да се запознаем

Много хубава инициатива. Благодаря за поканата.
          Вие хубаво сте го решили, но сте в частния сектор. Ние, работещите в държавната администрация, на 10-ти в събота ще "отработваме" 2-ри, така че, за нас си е пълен работен ден. Като знам и какви отчети за миналата година са се задали (които трябва да са готови до 10.01.), направо не ми се мисли - вероятно ще се стои на работа до 8 - 9 часа вечерта.
          За неделя 11.01, след събуждане (10 - 11 часа ) най-вероятно ще съм на линия, само трябва да се уточним къде и кога. То, всъщност вие ще се разбрете в събота и ще пишете.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

До: Плевенчани, дайте да се запознаем

Злой, ще кажа пак: Май пак, ще се съберем двамата. Запази ми място в кучкарника .

Коментар

3-ма ще сме,засега и аз идвам на събора

Поздрави

Коментар

Да се включа и аз 4-ти. Понеже имам известни проблеми с нета извън града, ако не потвърдя участие след като вземете решение за деня и часа, бих помолил някой да ми пусне СМС или да чукне по телефона! Имам много голямо желание да се запознаем.
                Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Аз съм 5-ти!И двата дни съм свободен!
                  Радослав Йончев

Коментар

И аз съм за в неделя трябва да се поразтъпчем,но Злой да не ни вкара в някой дерета където само той си ги знае
                    Ще решаваме на място

Поздрави

Коментар

Еееее този път, май ще се получи работата

Коментар

Здравейте и Честита Нова 2009 година
                        За съжаление в събота и неделя съм на лов,но след края на януари съм свободен по всяко време
                        Желая Ви приятно изкарване и да направите снимки.
                        LZ4RG

Коментар

Няма време. Събота е утре. Давайте идеи, къде ще се състои срещата.

Коментар

Аз предлагам в Ен-Транс!Това е един нов комплекс в двора на старото Мони Мсд!Има много места за паркиране,топличко и ще можем да си чуем приказката,понеже в събота не е много посещавано.
                            Радослав Йончев

Коментар

Едно от кафенета по Старата Главна. По твой избор, за мен няма значение....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X