Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организира се двудневна разходка след коледните празници!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Организира се двудневна разходка след коледните празници!!!

Нямам лебедка, и жената е на работа. Не ми се идва сам, а с любовницата ще ме изтипосате тук и малко нестава
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от B58 Преглед на мнение
      Бройте ме и мен.Само да не е късно за резервация,че Ванката ме заигра с едно дифче и се отплеснах.
      1джип и спалня
      Готов си.И да почерпиш

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
        Готов си.И да почерпиш
        Супер, събрахме се три Витари
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
          Супер, събрахме се три Витари
          Айде,още една ХАРД разходка оспамена от витари

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
            Айде,още една ХАРД разходка оспамена от витари
            Несериозник, ти да мълчиш.Не дойде нито на разходката нито на РД ми...и се пишеш за Витараджия...срам за племето ни

ПС
            Ще гласуваме импийчмънт

Коментар

Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнение
              Колега видяхме ги Витарките.На шофьора му трябва шнорхел да не се удави докато дойде помощ.То не е като да се порнеш като диво свине в ропотамски бозалък .
              Не знам какво си видял колега, явно не си гледал добре . Аз видях витара да минава, Jeep не видях макар че имаше няколко и то доста добре подготвени ...
              Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                Не знам какво си видял колега, явно не си гледал добре . Аз видях витара да минава, Jeep не видях макар че имаше няколко и то доста добре подготвени ...
                Даже Дамян се върна назад за да го мине още веднъж да не си помислите че е било случайно

Коментар

Витара е джип!
                  Добри (Воид) и Иван (Пач) са най-великите джипари!
                  ... и конструктори на разни джаджи за джипки!

Надявам се вече да сте доволни...
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                    Витара е джип!
                    Добри (Воид) и Иван (Пач) са най-великите джипари!
                    ... и конструктори на разни джаджи за джипки!

Надявам се вече да сте доволни...

Тц, не сме яли прасе

Малеее ужасни сме, успамихме форума.хайде да се спрем малко.То се видя кой с какво и къде мина, всичко останало няма значение, наздраве

ПС
                    Защо така бре Жоре ?

Коментар

Абе няма ли УАзки да се заяждате с тях, че се почнахте помежду си?

Ето аз ще идвам с Уаза, така че оставете войната американци срещу японци и дръжте руснака
                      Аз съм без лифт и без блокажи в момента. Поне лебедка имам ( когато работи де ).
                      Но извън майтапа, имайте впредвид, че по трасето има няколко места, които в дъжд ( или както се очаква сняг) ще бъдат голям купон. Миналото лято два пъти губихме Патрул в едни коловози. Единия път Янко е дърпал един Патрол надолу с лебедка. Втория път двамата с него друго такова камионче. А беше абсолютно сухо и твърдо.
                      Така, че оставете споровете от типа по-по-най и си обуйте правилните гуми.
                      Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                      NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

ванка показахме им май как се справят витарите и всички мълчат.

а сега се чудя дали да не се присъединя и аз към вас да го направим тоя преход от 150км. ама се чудя с кво да дойда с витарата не става с паджерото съм с гуми А/Т пък и лебедката ми отказа. някой може ли да ми даде информация за терена за да преценя дали да се напъвам.
                        OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                        www.offroadprimorsko.com
                        0899883765

Коментар

Тази разходка беше замислена за подготвени джипки, пък вие тръгнахте с витари... както и да е, ще стигнете, има до там път, през петолъчката...
                          За прасето се разберете с Явор, или... ако толкова много държите да ядете нещо, то... пийб, пийб, пийб... (форумът се чете и от деца)

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                            Абе няма ли УАзки да се заяждате с тях, че се почнахте помежду си?

Ето аз ще идвам с Уаза, така че оставете войната американци срещу японци и дръжте руснака
                            Аз съм без лифт и без блокажи в момента. Поне лебедка имам ( когато работи де ).
                            Но извън майтапа, имайте впредвид, че по трасето има няколко места, които в дъжд ( или както се очаква сняг) ще бъдат голям купон. Миналото лято два пъти губихме Патрул в едни коловози. Единия път Янко е дърпал един Патрол надолу с лебедка. Втория път двамата с него друго такова камионче. А беше абсолютно сухо и твърдо.
                            Така, че оставете споровете от типа по-по-най и си обуйте правилните гуми.
                            Пърси, закачаме се приятелски.Не вярвам някой да мисли лошото на колегата си.Утре ще закачам и моята лебедка...доживяхме
                            Голям проблем се оказа намирането на хубави клеми за акомулатора , на които да монтирам оригиналните кабели на колата и новите за лебедката.Поръчах си две клеми на DLS, позлатени за аудио-маниаци (добавих поне 5 коня ,с по 2 отвора за кабел по 30 кв. което си мисля че е добър вариант.За съжаление ще дойдат след коледа, утре ще импровизирам, дано си намеря и ключ-масата че и него отдавна купих

Коментар

Иване, вместо да ни обесняваш, колко голям джипар си, можеше да попиташ за клеми... Днес, магазинът работеше до 17.30 часа... а шалтер, мога да ти дам, аз реших, че не ми трябва и сега имам един излишен.

Коментар

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
                                ванка показахме им май как се справят витарите и всички мълчат.

а сега се чудя дали да не се присъединя и аз към вас да го направим тоя преход от 150км. ама се чудя с кво да дойда с витарата не става с паджерото съм с гуми А/Т пък и лебедката ми отказа. някой може ли да ми даде информация за терена за да преценя дали да се напъвам.
                                От нас май само Пърси го е минавал, според мен докато не се качим никой нищо не може да каже.Прехвърли гумите от Витарата на Паджерото, или не ти се занимава ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                                X