Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка неделя 14.12.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разходка неделя 14.12.

Мислим да си направим раходка над Горни Лозен,ако има желаещи да заповядат.В 10:00 часа на ОМВ-Горубляне.

До: Разходка неделя 14.12.

аз ще дойда с моите гуменки

Коментар

Първоначално публикуван от shadow88bg Преглед на мнение
      аз ще дойда с моите гуменки
      Споко нали аз винаги си взимам по някое японско ремарке с мен

Коментар

може да е ремарке ма си минава отвсякъде и за да не те засенча и да почна аз да те вадя си ходя с тия гуменки

Коментар

може да е ремарке ма си минава отвсякъде и за да не те засенча и да почна аз да те вадя си ходя с тия гуменки
          Хахаха добре че мечтите са безплатни маи забрави за миналата раходка,че ако не те бях дръпнал на зад там си беше останал

Коментар

е то ако няма засечки по добре да си караме колите на някоя полянка а и тиси винаги последен.всички пред теб минават и ти го изглаждат и нямаш проблеми то така и баба знае

Коментар

специален поздрав за Neno
              http://www.youtube.com/watch?v=kS_8DSKmB9w&NR=1

Коментар

е то ако няма засечки по добре да си караме колите на някоя полянка а и тиси винаги последен.всички пред теб минават и ти го изглаждат и нямаш проблеми то така и баба знае абе я даи да се храним по скаипа
                До колкото знам последен е най зле,защото вие изкопаете коловози и после аз трябва да се боря с тях,а и като забиеш муцуна в калта някой отзат трябва да те изтегли или ако искаш ще те оставя да си седиш там

Коментар

е да ма аз като мина с моите гуми преди теб и ти го правя като магистрала абе нали се забавляваме кво толкова

Коментар

специален поздрав за Neno
                    http://www.youtube.com/watch?v=kS_8DSKmB9w&NR=1
                    Нали знаеш че си продадох S-ката,защото става само за моден парад като този с които ме поздравяваш

Коментар

Разходката беше перфектна,само че си забравих фотото.Някои които трябваше да дойдат отпаднаха в последният момент.Обаче с Адвоката и Калин се позабавлявахме.А дълго японско ремърке остана да почива,че с тези гуми за мъгла щеше да ни направи много смешни.Адвоката има някакви снимки тои после може да ги пусне,сефтоса и новата си боя.

Коментар

Neno добре че не доидох с ремаркете иначе щях да ти тежа отзад през цялата разходка а и после не ми се мислеше каква мивка щеше да ме чака като те видях как копаеш като багер и всичко мяташ назад.при теб си ми беше добре следващия път пак докато не се преобуя

Коментар

Neno добре че не доидох с ремаркете иначе щях да ти тежа отзад през цялата разходка а и после не ми се мислеше каква мивка щеше да ме чака като те видях как копаеш като багер и всичко мяташ назад.при теб си ми беше добре следващия път пак докато не се преобуя
                          Ако искаш аз да взема да те обуя

Коментар

Zдравейте всички.Поздрав за участниците в днешната кратка и турбо софт разходка.Освен разходката ме радват и новите запознанства с колеги,които знаех до днес само виртуално.Направих сефте на Фронтерата с няколко драскотини,че тя лъскава,лъскава на джип не мязаше.Снимки нямам но пък едно бързо клипче,което показва безкомпромисното отношение на Витарата към калта и гоемите наклони.Нисана също се изкачи,но за съжаление не го заснех,просто стана много бързо.Освен клипчето слагам софт трака.

PS:Пичове,как продължи разходката?

КЛИП
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от adwokat; 14-12-08, 21:06.
                            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Само така... добра разходка
                              Светът на Владо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X