Dizanov , чакай да видим дали ще завали и ще измислим маршрут Тази неделя (9,04) ще излизаме , но къде още незнам ! Дайте предложения!
За stevancochev :извинявай че не реагирах с подробности , ама събота и неделя съм извън града и нямам интернет
За целта съм дал телефон!
Cooper Discoverer Radial LT 31x10.50 R15 LT - досега не са ме оставяли в калта, ако не е много екстремна разходката би трябвало да нямам проблеми. Джипката я купих миналата година от Краси /автосервиз Корадо, на баира към Виница/, може да сте я виждали из Варна.
до churov не ти звънах защото не ми беше готов джипъ просто се интересувах каде карате в момента съм на златните по работа търся рообари за гранда ако знаеш нещо на тънка цена кажи 0898532034
Предполагам ,че става въпрос за булбар , но не знам някъде да има ефтини ! Освен това за какво ти трябва - за красота или за да върши работа ? Красивите обикновено са универсални(за доста марки мпс) , и не стават за работа ! Ако ти трябва истински , здрав и закрепен както трябва , ще те заведа при хора които ги правят ! За излетите може да се обадиш винаги - не пропускаме неделя !
Предполагам ,че става въпрос за булбар , но не знам някъде да има ефтини ! Освен това за какво ти трябва - за красота или за да върши работа ? Красивите обикновено са универсални(за доста марки мпс) , и не стават за работа ! Ако ти трябва истински , здрав и закрепен както трябва , ще те заведа при хора които ги правят ! За излетите може да се обадиш винаги - не пропускаме неделя !
ще се обадя ама с гумите съм зле зимни са ам не са за кал
Коментар