Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лека софт разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лека софт разходка

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    дечек ако жипа е за секи ден не е за гората некак си
    поне според мен де
    Ми нали и аз натам се опитвам да наклоня везната но по-леко, за да не го стресна
    Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
      Ми нали и аз натам се опитвам да наклоня везната но по-леко, за да не го стресна
      Без да се засяга който и да било ,не си ли прежалил най-малко боицата на жипЪ по добре у горЪта не фляяй И най-леката разходка сваля поне част от лака(Справка Сладкиша)
      Последно редактирано от veritas; 11-11-08, 20:31.

Коментар

Първоначално публикуван от borchev Преглед на мнение
        никидд също си прежали боята....а разходката беше супер лека допреди да си тръгне
        А между другото няма ли още снимки от разходката? Ако има ще ми е интересно да си видя физиономията, докато давам газ на първа и джипа слиза назад. Ако може на пощата или по друг начин да ми ги метнете. Мерси

Коментар

има и други но тез бяха съществените-тия дни ще ги кача в снимка.бг
          Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

има и други но тез бяха съществените-тия дни ще ги кача в снимка.бг
            Оки-доки. Мерси

Коментар

Първоначално публикуван от shadow88bg Преглед на мнение
              хора на вас ви е лесно аз съм на 20 и ся си продавам волвото за да си платя патрола за лека кола ще мисля догодина вече. а все пак да работя за да изправям врати всяка седмица не е оферта. иначе да чупиш е забавно
              Колега аз не съм много по-голям.Само 21 и то сега направени.
              Всичко се прежалва!
              https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

ооо боята е прежалена от фар до стоп има следи че се кара по предназначение и е кален ся.аз попринцип едно 60% от времето си прекарвам в планината понеже практикувам и такъв спорт (планинско колоездене - спускане) а и отгоре на всичко сме и нон стоп по хижи.мечта ми е от малък да имам патрол наще са имали стария от 9и някоя 1 или 2 нз .но все пак в момента не мога да си позволя 2 коли и заради това продавам волвото хем да си изплатя джипа.а иначе ако измислите някоя софт пътека да доида с вас и от там вече да си направя сметка какво е по нормална и вече естествено хард пътека.аз като идвам ше идвам с мисълта да се връщам без поражения

пс - та с нищо не можете да ме изплашите аз съм мн зарибен даже от година и малко да не кажа 2 си цъкам UAZ 4x4.а пък за по прости 4х4 игрички колко съм минал.та имам желание за всичко само да има кои да ми покаже начинаещите пътеки или някакви такива подобни ще съм мн благодарен

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                  Колега аз не съм много по-голям.Само 21 и то сега направени.
                  Всичко се прежалва!
                  я сподели колко коли имаше преди прежалени...някои със криви мостове+следи от бурдюри...други на тотал щета
                  Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

я сподели колко коли имаше преди прежалени...някои със криви мостове+следи от бурдюри...други на тотал щета

Много но това няма значение след кефа!

Коментар

... но това няма значение след кефа!
                      Мдааа, особено ако има някой друг да плати сметката
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                        Мдааа, особено ако има някой друг да плати сметката

За всяко нещо си има цена.А дали тя се плати с глад,труд или друг вид мъка всеки сам си прави сметката.Но мисля да не ти го обеснявам на теб!

Коментар

Колеги ако някой има желание днес нещо не можахме да се разберем може би защото не се бях обадил че ще карам събота но мисля неделя да се съберем на едно офф-барбекю!Като мястото на събитието да е Камбаните а час някаде 11:00!Който желае аз лично съм там!

Коментар

Колеги ако някой има желание днес нещо не можахме да се разберем може би защото не се бях обадил че ще карам събота но мисля неделя да се съберем на едно офф-барбекю!Като мястото на събитието да е Камбаните а час някаде 11:00!Който желае аз лично съм там!
                            Батенце аз отпадам за утре,качих се на Мечит че бях полудял нещо и не ме свърташе Утре ако слезна овреме ше ти звънна да се разберем

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
                              Батенце аз отпадам за утре,качих се на Мечит че бях полудял нещо и не ме свърташе Утре ако слезна овреме ше ти звънна да се разберем

Аз съм там.До колко незнам но ще е след 14:00

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X