Да ви разкажа за днешната "лека" разходка (защо са кавичките става ясно по-късно
). Прибрах се в България и след една седмица работа, рутинни задачи, ремонти... с половинката решихме да се разходим в планината. Чухме се с един приятел и брат му и потеглихме... Само че... не знаехме накъде...
Двата варианта бяха на северозапад и на североизток от Мъглиж. Избрахме втория и като стигнахме с. Ветрен тръгнахме към планината, която ни посрещна подобаващо:

Есен, есен...

На това място просто заковах спирачките за снимка. За съжаление закъсняхме със секунди да запечатаме златния дъжд, който се сипеше отгоре:

Една от снимките, които ми напомнят защо ходя да карам в гората

Кой каза нещо за есента и цветовете?

Преди просто си палехме огън на земята, сега броим гайки и шайбички...

Гледка от мястото за хапване:

А, някой дебне в храстите

Приятелката ми си играе с фотоапарата. Доста успешно

Бръмбар

Когато сме най-зле...

Есента и нейните цветове...

И... още един бръмбар

На това място светна една лампичка, кочто ми напомни, че за пореден път като първи бунак съм забравил да заредя батериите на фотоапарата... А имаше доста за снимане. Пътеят до мястото където спряхме да хапнем е доста лек, само на едно място включвах блокаж, и то предимно за мое успокоение. Оттам нататък (утре ще пусна и трак от разходката) следват едни хубави места, със странични наклони и коловози, които ми изправиха косъма...
Резултатът е - извадена задна дясна пружина и скъсан
амортисьор... Въпреки всичко денят беше прекрасен и бих се върнал на това място при първа възможност (като оправя джипката
).

Двата варианта бяха на северозапад и на североизток от Мъглиж. Избрахме втория и като стигнахме с. Ветрен тръгнахме към планината, която ни посрещна подобаващо:

Есен, есен...

На това място просто заковах спирачките за снимка. За съжаление закъсняхме със секунди да запечатаме златния дъжд, който се сипеше отгоре:

Една от снимките, които ми напомнят защо ходя да карам в гората

Кой каза нещо за есента и цветовете?

Преди просто си палехме огън на земята, сега броим гайки и шайбички...

Гледка от мястото за хапване:

А, някой дебне в храстите

Приятелката ми си играе с фотоапарата. Доста успешно

Бръмбар

Когато сме най-зле...

Есента и нейните цветове...

И... още един бръмбар

На това място светна една лампичка, кочто ми напомни, че за пореден път като първи бунак съм забравил да заредя батериите на фотоапарата... А имаше доста за снимане. Пътеят до мястото където спряхме да хапнем е доста лек, само на едно място включвах блокаж, и то предимно за мое успокоение. Оттам нататък (утре ще пусна и трак от разходката) следват едни хубави места, със странични наклони и коловози, които ми изправиха косъма...
Резултатът е - извадена задна дясна пружина и скъсан

Коментар