Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На 15-16 ноември организираме разходка до Леденика.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: На 15-16 ноември организираме разходка до Леденика.

Пътя които е от Брезе към Зимевица си е най-обикновен силно разбит асфалт с макадамови участъци. Абсолютно безсмислен участък. Ако искате да карате трябва още от Бракьовци да се качите към билото. Истинският маршрут е от Петрохан по билото под Тодорини Кукли до Дружево там трябва да се слезе до Миланово и от там към Леденика.
    От Петрохан респективно билото над Бракьвци до дерето на Пробойница пътя е супер но особенно в този сезон и с нормално каране е възможно да ви отнеме 5-6 часа. От разклона на билото за Пробоиница до Дружево преди си беше хард, чувах ,че са оправяли пътя но не съм минавал поне 10 години и не знам дали не е изоставен (обрасъл). Горе по платото има много разклонения и успоредни маршрути така ,че ако не ви води някои трудничко ще се движите бързо. На практика повечето тракове на картата са мои но те обикалят по входовете на пещерите или районите в които съм търсил и не водят по най-късия път до Миланово. При всички положения ако тръгнете от там срещата ще я правим направо на Леденика защото времето става много условно понятие. По семейни причини аз тръгвам по схемата която описах по горе кръчмата пред Темната дупка - Миланово - Пършевица - Леденика, а и по принцип дългия маршрут Петрохан - Леденика си е за дълъг летен ден или за по-бързо каране от малка група.

Коментар

Аз отпадам, за съжаление. Изникна ми заетост в събота.

Приятно изкарване на всички! Поздрави!
      Искам България чиста!

Коментар

здравейте колеги аз от скоро имам джип уаз 469 и аз незнам колко е надежден ама с удоволствие ще доида ако може разбира се? Ще дойдем с няколко уазки стига да се разберем къде да се видим ние сме от Своге!
        0898508049
        0878779144

Коментар

Заповядайте със удоволствие ще ви посрешнем,само кажете колко човека сте и колко стай ще искате,ако ще останете със преспиване.Мястото на срещата ще я уговориме във петък.
          FORD MAVERIK 2.7TD
          Тел.0898662817
          LZ1IID

Коментар

Колеги, ток у що видях прогнозата за времето, петък и особено събота го дават студено и с обилен дъжд. Ще изчакам още ден-два да видя накъде ще отиде времето, но ако е така лошо, ще се откажа. Не ми се кара в дъжд и студ.
            Само за информация, от Брезе до Зимевица асфалт няма. Може и да е имало, но сега си е доста добър черен път.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Така както се развиват нещата ,моля който е 100% сигурен във намеренията си за разходката да потвърди присъствието си до СРЯДА вечерта 20.00ч. за да знаем колко стай да потвърдя.За пътуващите от София сборен пункт 10ч. със опция за изчакване до11ч. ресторант Темната дупка по пътя София- Своге-Мездра .За другите, хотел Тева- Врачански балкан,месноста Учителските колони.
              Последно редактирано от iliikata; 11-11-08, 22:22.
              FORD MAVERIK 2.7TD
              Тел.0898662817
              LZ1IID

Коментар

Може ли да се присаединя и за към ваща групичка да видя тази пещера с езерото
                Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                От Брезе до Зимевица гарантирам страхотно красиво при ясно време и безпроблемно каране. Ще видим много интересен карстов ландшафт и дори можем да надникнем във входа на една огромна пещера с езеро в нея. Ако няма сигурност в пътя към Миланово по черно, от Зимевица ще слезем покрай водопада Скакля към Бов и оттам по асфалт ще стигнем Миланово. За да сме към 11 часа в Миланово, трябва да тръгнем от София не по-късно от 8, или най-добре да се чакаме в Своге на Еко Елдата към 8,30 часа сутринта. Но за да можем да покараме спокойно, най-добре да направим среща с другите в 12 часа на обяд в Миланово. Ако сте съгласни, ще говоря с Иван Алексиев.
                0885 297985,мтел-Радо
                0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Мен ме броете 100% стая за двама.Аколегите от Своге да се разберем да патуваме заедно аз съм от годеч
                  0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Първоначално публикуван от godech Преглед на мнение
                    Може ли да се присаединя и за към ваща групичка да видя тази пещера с езерото
                    Колега, заради времето аз може би няма да идвам и май групичката се разсъхва засега.
                    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Ще дойдем със сигурност няколко дйипа, ама вечерта трябва да се връщаме така че няма да ни трябват легла,значи доколкото разбрах срещата ще е на кръчмето на Лакатник преди разклона за с.Миланово. Ние ще сме там към 10-10:30ч за да има време да пием по чайче, ако има някакви промени или решите да промените маршрута моля някои да ми звънне за да знем къде да се чакаме...номера ми е 0886665540-Младен Своге...Вче3ра малко покарах за да видя как е бива...добре се накалях а?
                      Прикачени файлове
                      0898508049
                      0878779144

Коментар

Първоначално публикуван от iliikata Преглед на мнение
                        Така както се развиват нещата ,моля който е 100% сигурен във намеренията си за разходката да потвърди присъствието си до СРЯДА вечерта 20.00ч. за да знаем колко стай да потвърдя.За пътуващите от София сборен пункт 10ч. със опция за изчакване до11ч. ресторант Темната дупка по пътя София- Своге-Мездра .За другите, хотел Тева- Врачански балкан,месноста Учителските колони.
                        Аз съм сигурен - потвърждавам.
                        Само някой трябва да ми каже къде точно е въпросния хотел, че не се сещам, а уж района ми е доста познат.
                        “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                        Walter Rohrl
                        GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Аз също потвърждавам, няма времето да ме уплаши!

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                            Аз съм сигурен - потвърждавам.
                            Само някой трябва да ми каже къде точно е въпросния хотел, че не се сещам, а уж района ми е доста познат.
                            Яворе, като тръгнеш по пътя за хотела на АЕЦ,във дясно неможеш да го пропуснеш,има и беседка.
                            FORD MAVERIK 2.7TD
                            Тел.0898662817
                            LZ1IID

Коментар

И аз потвърждавам, ако е живот и здраве ще нощувам и с жената, инак бях замислил да дойда ерген
                              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Колега аз ще доида но не е ли късно 10,00часа
                                Първоначално публикуван от uaz_mladenov_469 Преглед на мнение
                                Ще дойдем със сигурност няколко дйипа, ама вечерта трябва да се връщаме така че няма да ни трябват легла,значи доколкото разбрах срещата ще е на кръчмето на Лакатник преди разклона за с.Миланово. Ние ще сме там към 10-10:30ч за да има време да пием по чайче, ако има някакви промени или решите да промените маршрута моля някои да ми звънне за да знем къде да се чакаме...номера ми е 0886665540-Младен Своге...Вче3ра малко покарах за да видя как е бива...добре се накалях а?
                                0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X