Здравейте, колеги!
Планирам лека екскурзийка с паркетника (VW Tiguan) до Белоградчишките скали в събота (01.11.200
. Времето щяло да бъде супер и затова реших понеже и без това одавна се каня да отида до Белоградчик и да разгледам
Моля, ако някой има трак до там (имам Nuvi 760) да даде линк... Предложения какво да се види по пътя? Някъде където мога да се объркам (то ми се оттдава и без да се старая
)?
Екскурзията е планирана да е еднодневна (ще се радвам ако успеем да се върнем преди 18:00, но и да закъснеем не е болка за умиране...)
Препоръки? Съвети? Осъществима ли е изобщо идеята?
П.С.
Ако има желаещи са абсолютно ДОБРЕ ДОШЛИ
Ние сме 4-рима в паркетника, други коли няма... Планирам да тръгнем раничко: към 9:00 да сме тръгнали от София (подлежи на коментар
).
За контакт: на ЛС или GSM о887 746 264 (Иво).
Ами това е. Благодаря на всички, включили се в темата
Планирам лека екскурзийка с паркетника (VW Tiguan) до Белоградчишките скали в събота (01.11.200

Моля, ако някой има трак до там (имам Nuvi 760) да даде линк... Предложения какво да се види по пътя? Някъде където мога да се объркам (то ми се оттдава и без да се старая

Екскурзията е планирана да е еднодневна (ще се радвам ако успеем да се върнем преди 18:00, но и да закъснеем не е болка за умиране...)
Препоръки? Съвети? Осъществима ли е изобщо идеята?
П.С.
Ако има желаещи са абсолютно ДОБРЕ ДОШЛИ

За контакт: на ЛС или GSM о887 746 264 (Иво).
Ами това е. Благодаря на всички, включили се в темата

Коментар