...абе не ви ли се струва, че сегашната Есен е хибрид. Пролетно-Есенен. Жена ми днес забеляза, че живееме в суб-есен. Нещо като есенно-пролетен хибрид.

Лятото сички помнят, какво беше сухо и жълто и прашно. А сега сякаш нейчъра се събужда. Скоро май към понятието зимен сън, ше се прибави и летен сън. Кой ше спи тогава, обаче не знам... Всичко е по-свежо сега отколкото през юли. Свежо и мокричко....
Преди две седмици ходихме до една екопътека, дето е разположена в местноста "Караджите" до с. Сладка вода. Варненско. Еми, нали трява да се ходи някъде събота и неделя бе
Имаше и малко софт off, ама още не мога да снимам в движение
Само плах опит
ама от стацинарно...И в този контекст, да спомена кво е за мен off-роуда...Еми да виждам това в страничното огледало, към което като новобранец често се зверя....именно това а не нещо друго

Яко беше. Бяхме ходили и преди. Ама беше през юни по-миналата...Жега, задух...почти нищо не видяхме. Ама, това е стара тема и историята вече е забравена:-)
Схема на екопътеката:-) Местнаста е Караджите, а екопътеката се казва Водениците....хм

Част от скалния венец. Източната част.

Наща част. Каката се прокрадва под скалите:grin:

Отгоре

Наистина е отгоре бе:blum:
Жените ма обичат, а Змиите още повече
Дежурната Пепелянка:grin:
Исках да я хвана в ръка
и да я снимам в ръката си
ама ми дожаля:shy:
знаете ли колко са безащитни змиите всъщност...
поне в България:shy:

Една пещера с прилепи, ама беха излезли по работа:rotfl24:

таван от каменната епоха
Калкулит ли му се викаше

и прозорче към 21-ви век:rotfl24:

Двама кроманьонци:grin:
за недосетливете обяснявам
не акат
дебнат:rotfl24:

Затова я наричам хибрид
наща Есен:-)
между двете последни
има няма 10 минути
свински тръс

Екопътеката си струва, посетете я, който гравитира наблизо. Ама сега или на пролет. Лятото не става....

Лятото сички помнят, какво беше сухо и жълто и прашно. А сега сякаш нейчъра се събужда. Скоро май към понятието зимен сън, ше се прибави и летен сън. Кой ше спи тогава, обаче не знам... Всичко е по-свежо сега отколкото през юли. Свежо и мокричко....
Преди две седмици ходихме до една екопътека, дето е разположена в местноста "Караджите" до с. Сладка вода. Варненско. Еми, нали трява да се ходи някъде събота и неделя бе

Яко беше. Бяхме ходили и преди. Ама беше през юни по-миналата...Жега, задух...почти нищо не видяхме. Ама, това е стара тема и историята вече е забравена:-)
Схема на екопътеката:-) Местнаста е Караджите, а екопътеката се казва Водениците....хм

Част от скалния венец. Източната част.

Наща част. Каката се прокрадва под скалите:grin:

Отгоре

Наистина е отгоре бе:blum:
Жените ма обичат, а Змиите още повече
Дежурната Пепелянка:grin:
Исках да я хвана в ръка
и да я снимам в ръката си
ама ми дожаля:shy:
знаете ли колко са безащитни змиите всъщност...
поне в България:shy:

Една пещера с прилепи, ама беха излезли по работа:rotfl24:

таван от каменната епоха

и прозорче към 21-ви век:rotfl24:

Двама кроманьонци:grin:
за недосетливете обяснявам

не акат

дебнат:rotfl24:

Затова я наричам хибрид
наща Есен:-)
между двете последни
има няма 10 минути
свински тръс

Екопътеката си струва, посетете я, който гравитира наблизо. Ама сега или на пролет. Лятото не става....