Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хибриден сезон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хибриден сезон

...абе не ви ли се струва, че сегашната Есен е хибрид. Пролетно-Есенен. Жена ми днес забеляза, че живееме в суб-есен. Нещо като есенно-пролетен хибрид.

Лятото сички помнят, какво беше сухо и жълто и прашно. А сега сякаш нейчъра се събужда. Скоро май към понятието зимен сън, ше се прибави и летен сън. Кой ше спи тогава, обаче не знам... Всичко е по-свежо сега отколкото през юли. Свежо и мокричко....

Преди две седмици ходихме до една екопътека, дето е разположена в местноста "Караджите" до с. Сладка вода. Варненско. Еми, нали трява да се ходи някъде събота и неделя бе Имаше и малко софт off, ама още не мога да снимам в движение Само плах опит ама от стацинарно...И в този контекст, да спомена кво е за мен off-роуда...Еми да виждам това в страничното огледало, към което като новобранец често се зверя....именно това а не нещо друго

Яко беше. Бяхме ходили и преди. Ама беше през юни по-миналата...Жега, задух...почти нищо не видяхме. Ама, това е стара тема и историята вече е забравена:-)

Схема на екопътеката:-) Местнаста е Караджите, а екопътеката се казва Водениците....хм

Част от скалния венец. Източната част.

Наща част. Каката се прокрадва под скалите:grin:

Отгоре

Наистина е отгоре бе:blum:

Жените ма обичат, а Змиите още повече
    Дежурната Пепелянка:grin:
    Исках да я хвана в ръка
    и да я снимам в ръката си
    ама ми дожаля:shy:
    знаете ли колко са безащитни змиите всъщност...
    поне в България:shy:

Една пещера с прилепи, ама беха излезли по работа:rotfl24:

таван от каменната епоха Калкулит ли му се викаше

и прозорче към 21-ви век:rotfl24:

Двама кроманьонци:grin:
    за недосетливете обяснявам
    не акат
    дебнат:rotfl24:

Затова я наричам хибрид
    наща Есен:-)
    между двете последни
    има няма 10 минути
    свински тръс

Екопътеката си струва, посетете я, който гравитира наблизо. Ама сега или на пролет. Лятото не става....
    Последно редактирано от Kent; 29-10-08, 16:26.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X