Обява

Свий
Няма добавени обяви.

лека разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• лека разходка

днеска ме напече жегата и реших да се разходя и да подишам чист въздух и с братчеда решихме да се повозим малко но не с ужаската а със ладата
    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

До: лека разходка

Брао.Ма дай някоя сминка поне

Коментар

ето и снимки направени във месноста Градиштето по поречието на р.Джерман
      Прикачени файлове

Коментар

а ето и параклиса св.Петър и Павел
        Прикачени файлове

Коментар

Хубав път.Може да се кара с целата газ.
          А знаеш ли за какво е правен-за водохващане или.....

Коментар

Ха! И дежирната жигула се вижда на една от снимките. Ама където и да ходим все имя понякоя жигула, москвич или голф двойка.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

То това не е ли ладата от първия пост?
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

УФ!!! Това съм го пропуснАл! Вечния онроуд и офроуд дзвер! Видях УАЗ-ката на аватара, пък разходката била с ВАЗ-ката.
                Последно редактирано от sparkybg; 26-08-08, 19:54.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

колега жигула е с лек тунинг от моя страна сложилсъм ладов мотор 1600 и сега сия ползвам за секидневна употреба

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
                    Хубав път.Може да се кара с целата газ.
                    А знаеш ли за какво е правен-за водохващане или.....
                    пътя на снимките е за новия вец но има 200м кадето неможах да излезнем заштото е ного мек.хората които бяха на мястото за веца казаха че са се качвали с Г-класа с летни гуми и е боксувала яко

Коментар

Ееее, то с летни гуми(а кой знае какво разбират тези под това понятие) и по равното може да се изложиш.
                      "Двигател, скоростна кутия и окачване са само спомагателни механизми за гумите" Това е по памет, подписят на някой голега-съфорумец. В този ред на мисли-виждал съм гуми, поставени на лада 1500 "подковани с каруцарски болтове, с главите отвътре, и гайките отвун, с доста голяма шайба, и заварени, против саморазвиване, и с тези "шипове" бай Митьо и в най-големия сняг ходеше до свинарника, че не може да остави животните гладни. Мисълта ми е, че с подходящи гуми, ладата е мноооого по-проходима от някой "джип" с гуми за мъгла. Ама и пътя не е толкова лош, учудвам се, че са боксували с "Г"-то.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

аз съм сложил отзат 175х65х14 good year зимни нови и стигне до голям баир и като пътя нее утъпкан почва да копае

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Ееее, то с летни гуми(а кой знае какво разбират тези под това понятие) и по равното може да се изложиш.
                          "Двигател, скоростна кутия и окачване са само спомагателни механизми за гумите" Това е по памет, подписят на някой голега-съфорумец. В този ред на мисли-виждал съм гуми, поставени на лада 1500 "подковани с каруцарски болтове, с главите отвътре, и гайките отвун, с доста голяма шайба, и заварени, против саморазвиване, и с тези "шипове" бай Митьо и в най-големия сняг ходеше до свинарника, че не може да остави животните гладни. Мисълта ми е, че с подходящи гуми, ладата е мноооого по-проходима от някой "джип" с гуми за мъгла. Ама и пътя не е толкова лош, учудвам се, че са боксували с "Г"-то.
                          Колега конкретизирай какво значи най-големия сняг че не ми се рови за снимки.

Коментар

момечта днеска се разходих до манастира св.Стефан намираштсе по пътя Сапарева баня-Обесен камък... времето беше перфектно

Коментар

ето и снимки
                              Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X