Здравейте колеги. Нашият колега Джорджо се нуждае от малко помощ да се бутне една от джипките му в тясно затворено пространство с препятствия. Молим който е свободен в Бургас около 8.30 да дойде в цеха да помогне. Аз пускам темата по негова молба, той пътува в момента и му е невъзможно да пише. Нямам идея къде да се пусне подобна тема. Ако някой модератор прецени да я премести в по подходящ раздел.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бутане на джипка в събота в Бургас.
Свий
X
-
До: Бутане на джипка в събота в Бургас.
Ми телефони нямате ли бре ?Най-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
-
Да взема да го обявя, като "утринна бирена закуска", ама... от де да намеря джаз музиканти...Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Ми то освен Явор с дзвера кой точно очакваш да те бута, като ги знаем твоите "любимки"?Аз видях съобщението, ама нямам чак такова самочувствие с равката да бутаме твоята "англичанка" или "американка", или - не знам вече коя точно кака.
Малко ни идват с наднормено тегло. Пък и равката е гаранционна и после как да лъжа Джамбазов, че това отпред на муцуната е фабричен дефект. Да-а. Лоша комбинация. Ама и ти нищо не казваш в темата с моето питане за Златоград.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение...да се бутне една от джипките му в тясно затворено пространство с препятствия...
Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение...Ама и ти нищо не казваш в темата с моето питане за Златоград.Последно редактирано от giorgio; 22-08-08, 12:58.Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Коментар
-
Че е топло - топло е. Откъде да предположа, че опряхте до мускули. Там съм най-силна.Що се отнася до дразненето с "хладничкото", ще го отмина с презрение и с ясното съзнание, че като ми дойде и на мен реда за отпуска /след 15-ти септември/, ти ще бачкаш, а аз ще се кефя и ще ти пускам гадни снимки.
Коментар
-
Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение... че като ми дойде и на мен реда за отпуска /след 15-ти септември/, ти ще бачкаш, а аз ще се кефя и ще ти пускам гадни снимки.
П.П. Колко човека се събрахме за утре?Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Коментар
-
За твзи, които имат желание да помогнат, а не знаят къде, цехът е до корабостроителницата (да не се бърка с кораборемонтния завод), а телефонът ми 0888 45 70 73.Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Коментар
-
Акцията завърши...
Благодаря на отзовалите се!
Не е за вярване, че в Бургас може да се разчита само на трима колеги: Джамбазов, Илия и Пенка...Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Коментар
-
Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеАкцията завърши...
За тези, които помогнхте, пак заповядайте! Утре ще е доста по-леко... Тези, които не успяха да се включат, утре в 8.30, могат да вземат участие. А ако на някого не му се лежи на плажа, може да дойде да полежим под джипката...Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар