Колегата V93 ме запали с тези красиви снимки е реших с жената и децата да се поразходим,ама нали сме пишман туристи решихме с джипа нагоре,стигнахме до полицейският пункт и от там пеша до хижата,после на живо 4x4.Просто нямам думи страхотна красота.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
И аз направих разходка до седемте рилски езера
Свий
X
-
До: И аз направих разходка до седемте рилски езера
За 20лева на кон те разхождат около два-три Часа,аз както немога много да ходя ми доиде добре.А на следващият ден малко на Искъра да се повозият децата на джет,самоче стартера сдаде фира,търсих някои наивници да ме бутнат да запаля ама не ги намерих.
-
Тъй като съм обикалял езерата 3 пъти мога да споделя следното:
от хижа Рилски езера да се обиколят и 7-те езера отнема 4-5ч на оптини планинари.
Миналата година за пръв път се качих с пълни новобранци в планината и ни отне
8ч с много почивки но пък гледката си заслужава. А и сега към през август времете е доста приятно.One Planet, One Internet!
We Are All Connected!
Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)
Коментар
-
Първоначално публикуван от zemo Преглед на мнениеполицаите не пускат да се стигне до хижата ли
Коментар
-
Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнениеТъй като съм обикалял езерата 3 пъти мога да споделя следното:
от хижа Рилски езера да се обиколят и 7-те езера отнема 4-5ч на оптини планинари.
Миналата година за пръв път се качих с пълни новобранци в планината и ни отне
8ч с много почивки но пък гледката си заслужава. А и сега към през август времете е доста приятно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнениеот хижа Рилски езера да се обиколят и 7-те езера отнема 4-5ч на оптини планинари.
И това - с бавно ходене, но без продължителни почивки.Прикачени файловеНие не сме неутрални!
Коментар
-
Страхотно сте си изкарали.
Тези гледки всеки българин трябва да види!
Миналата неделя и аз бях там.
Минах с джипа по пътя за х.Вада откъм Самоков за по-интересно и без проблеми си паркирах до х."7-те Рилски Езера".
Полицаи не видях.
После 2-2,5ч. ходене и 4 часа съзерцаване на красотата там.
Изкефи ме една родопска група туристи.
На Езерния връх един симпатяга си пусна "Даньова майка" от GSM-а и запя.
Напълни ми душата!
Коментар
-
Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеЩе си позволя да не се съглася. Ние по никакъв начин не можем да се причислим към "опитните планинари", но преди 10-на дни го взехме за 3ч и 58 минути (виж прикачения файл с трака).
И това - с бавно ходене, но без продължителни почивки.).
На мен рекорда ми за обиколка на езерата е 3ч от х.Рилски Езера до сълзата и обратно до Рилски Езера.
Но на мен винаги ми е бил най-приятен маршрута х. Рилски Езера -> х. 7-те Езера -> бъбрека -> сълзата -> бъбрека -> х. Скакавица -> х. ПионерскаOne Planet, One Internet!
We Are All Connected!
Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар