Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Раэходка за 05.07 и 06.07.08г. в района на х.Тъжа.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Раэходка за 05.07 и 06.07.08г. в района на х.Тъжа.

Колеги здравейте.Тази седмица мислим да направим два дни на палатки в района на х.Тъжа,да обиколим пръскалата/без райското,че няма да има време за толкова много преход пеша/,да се качим и на вр.Триглав.Ако има мераклий и желаещи никого няма да върнем.За сега сме две коли.Прехода ще е от типа на експедиционен туризъм с преспиване на палатки в събота,с жените и децата и няма да има никакви хард елементи/нещо в последно време се разкиснах и харда хич не го практикувам/,така че и по-софт настроените да не се притесняват и ако имат желание да се присъединят.Ще ми бъде приятно да се запозная с колеги решили да дойдат.Поздрави.
    П.П.Ако се появят желаещи ще пиша и какъв е плана за разходката,иначе си губи.....смисъла.
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

До: Раэходка за 05.07 и 06.07.08г. в района на х.Тъжа.

Опуснахме ли тържеството или ще предстои тази седмица

Коментар

До: Раэходка за 05.07 и 06.07.08г. в района на х.Тъжа.

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
      Опуснахме ли тържеството или ще предстои тази седмица
      Ами изпуснахте го.....състоя се по график.Просто тия дни съм много скапан и не мога да седна и да напиша репортаж за най-хубавия ми уикенд за тази година.Поздрави.
      П.П.Аз обаче ще се мобилизирам и репортаж ще има......обещано.
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X