Тази сутрин 15.Юни.2008г. реших да направя кратка разходка около Бухово. Плана беше да стигна до х.Мургаш. Тръгвайки от Бухово пътят е добър. Но след около 10км стигнах до по-екстремен път. Имайки предвид, че бях сам, разумът надделя и реших да обърна посоката.
След Бухово пътят изглежда ето така:

През целия път имаше приятни гледки

След 10км каране по черния път колата замръзна. Слезнах, огледах и се зачудих как съм успял да я закантаря на 2 гуми. Предна дясна и задна лява гума бяха увиснали в пространството. Все пак като влезна в колата, с мойте 100кг се оправя малко баланса и ляга на 3 гуми.

Събрах малко камъни (в изобилие има по пътя) и успях да премина препятствието. В следващите 100-150м имаше още 2 подобни ситуации. Реших да не рискувам и поех по обратния път.
Слизането мина гладко.

Гледка към Бухово и Кремиковци

Това е трака: Buhovo.zip
След Бухово пътят изглежда ето така:
През целия път имаше приятни гледки
След 10км каране по черния път колата замръзна. Слезнах, огледах и се зачудих как съм успял да я закантаря на 2 гуми. Предна дясна и задна лява гума бяха увиснали в пространството. Все пак като влезна в колата, с мойте 100кг се оправя малко баланса и ляга на 3 гуми.
Събрах малко камъни (в изобилие има по пътя) и успях да премина препятствието. В следващите 100-150м имаше още 2 подобни ситуации. Реших да не рискувам и поех по обратния път.
Слизането мина гладко.
Гледка към Бухово и Кремиковци
Това е трака: Buhovo.zip
Коментар