Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка около Бухово

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разходка около Бухово

Тази сутрин 15.Юни.2008г. реших да направя кратка разходка около Бухово. Плана беше да стигна до х.Мургаш. Тръгвайки от Бухово пътят е добър. Но след около 10км стигнах до по-екстремен път. Имайки предвид, че бях сам, разумът надделя и реших да обърна посоката.

След Бухово пътят изглежда ето така:

През целия път имаше приятни гледки

След 10км каране по черния път колата замръзна. Слезнах, огледах и се зачудих как съм успял да я закантаря на 2 гуми. Предна дясна и задна лява гума бяха увиснали в пространството. Все пак като влезна в колата, с мойте 100кг се оправя малко баланса и ляга на 3 гуми.

Събрах малко камъни (в изобилие има по пътя) и успях да премина препятствието. В следващите 100-150м имаше още 2 подобни ситуации. Реших да не рискувам и поех по обратния път.
    Слизането мина гладко.

Гледка към Бухово и Кремиковци

Това е трака: Buhovo.zip
    Последно редактирано от vladoniki; 15-06-08, 16:26.
    Светът на Владо

До: Разходка около Бухово

Колега, изглежда ненавиждаш астрите))))
    Мисля, че и до върха може да я качиш, но нея едва ли я кефи трасето
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Много си я обичам даже. Качвала ме е къде ли не Малко вече е на годиники, но още се справя изумително
      Светът на Владо

Коментар

Поне и ръгни по-високи пружини

Коментар

Вече е с високи пружини Редно е да сложа и по-големи гуми
          Светът на Владо

Коментар

Редно е да смениш колата, а тази да ползваш по предназначение
            Често се мотам из района и мога да те взема с джипката. Не унищожавай рюселхаймското чудо

Коментар

Мерси за предложението! С удоволствие бих се повозил с 4х4, за да се запаля повече и направо да взимам и аз някой джип. Да не ми се подиграват само с астрата
              Светът на Владо

Коментар

Никой не ти се подиграва - просто тази кола не е за тази работа. Със сигурност ще се качи до върха, ама...
                Последно редактирано от Scrapheap; 15-06-08, 18:40.

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
                  Мерси за предложението! С удоволствие бих се повозил с 4х4, за да се запаля повече и направо да взимам и аз някой джип. Да не ми се подиграват само с астрата
                  Защо не се обади? Ние бяхме на картинг пистата и те видяхме като слизаш. Виж тук.
                  “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                  Walter Rohrl
                  GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

хех, не знаех за разходката. На слизане видях 2-3 джипа, но не ги разпознах... следващият път дано се засечем ех, че ме хвана яд. Нищо здраве да е.
                    Светът на Владо

Коментар

По същият път преди Мнооооооого години Отпрах амортесьора на ситроен Виза - Страшна машина с поне 40см просвет - беше голям кеф с пълна газ да го връткам с ръчната по прахта, ееееех спомени.
                      А наистина бяхме в района, но на пътя се задържахме много малко - "джипките" си имат някой предимства
                      Браво за ентусиазма!

Коментар

Абе голям джип е Астрата,доста снимки съм изгледал и като ти знам ентусиазма,се сещам за една поговорка:"На бодлива крава ,бог рога не дава".Искам да кажа че с такова желание,ако купиш джип,ще си директно в хард раздела,а за джипа от сега ми е жал.
                        Успех и да ни радваш с прекрасните си разходки и ентусиазъм.
                        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
                          ... С удоволствие бих се повозил с 4х4, за да се запаля повече и направо да взимам и аз някой джип...

Като гледам към какви пътища те тегли - вече си готов запален.

Поздрави!
                          Искам България чиста!

Коментар

Колега аз астрата където съм я качвал,колегите с джипките/малко по луксозни/ се замисляха дали да ме последват.Имам и лада нива и преди да я повдигна ,астрата беше висока колкото нивата.Ползвах я предимно за лов и всяка събота и неделя се караше по черни пътища.Отпред слагаш пружини от вектра дизел ,на тях да пише TG а отзад пружини от комби и гумени подложки ,както и гуми 175/80 r14 и ставш висок колкото джип.Скоро ще кача и снимки.Страхотно здраво возило е.

Коментар

Първоначално публикуван от ванко 2 Преглед на мнение
                              Колега аз астрата където съм я качвал,колегите с джипките/малко по луксозни/ се замисляха дали да ме последват.Имам и лада нива и преди да я повдигна ,астрата беше висока колкото нивата.Ползвах я предимно за лов и всяка събота и неделя се караше по черни пътища.Отпред слагаш пружини от вектра дизел ,на тях да пише TG а отзад пружини от комби и гумени подложки ,както и гуми 175/80 r14 и ставш висок колкото джип.Скоро ще кача и снимки.Страхотно здраво возило е.
                              Благодаря за информацията колега!!! Много съм питал какви пружини стават за вдигане, но информция не открих. Ако метнеш някоя снимка ще е супер.

Предните пружини от Вектра коя година да търся? Атмосферен или турбо дизел 1,7? Задните пружини от Астра A комби ли и кой мотор?

Мерси много!

Питах в магазин за пружите, но на различните мотори са различни пружините и предните и задните.
                              Последно редактирано от vladoniki; 02-09-09, 13:25.
                              Светът на Владо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X