Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преход вр.Шипка-Узана-вр.Мазалат.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Преход вр.Шипка-Узана-вр.Мазалат.

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
    ДА...тогава бях с Патрол,а сега той само се вижда зад Тераното на Дамян на аватара му...
    Хубави времена бяха...времена на много хубави преходи с доста машини в колоната и почти всяка неделя...
    За съжаление тези прекрасни времена безвъзвратно отминаха...
    Поздрави!
    E,чак безвъзвратно,винаги може да се възобновят разходките,трябва просто тийм билдинг .
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
      E,чак безвъзвратно,винаги може да се възобновят разходките,трябва просто тийм билдинг .
      Проблема не е в липсата на желание,а по-скоро е в липсата на възможности.Абсурдно е да си помисля дори към днешна дата да правя по 120-150км. разходки/както преди години/и то по 2-3пъти в месеца...абсурдно е!
      Така,че....
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Тук в От наша страна сме намислили да се качваме от Узана-Осиникова поляна-(нулите)-Купен и крайна цел Мазалат. Това ще стане посредата на Юни. Ако се засечем че съм адски щаслив.
        Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
        КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Здравейте казаха ми че има някакъв черен път от с. Музка до Узана някой може ли да ми го уточни къде е и как мога да стигна до него.

Коментар

Отиваш до с.Дебел дял и на края на селото има път който тръгва към осеникова поляна, а оттам до х.Партизанска песен има асфалт.
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
              Да, темата е от 2008-ма но я плануваме и за тая година. Днес говорих с Любо и по всяка вероятност, ще се проведе към септември. Положението за лятото е сложно за повечето от нас. Така, ще имаме повече време да плануваме дата.
              Офффф. Така като гледам Любо се находи, а аз още не мога да подкарам джипа... Нещо не се очертава скоро такъв преход май...

Коментар

Офффф. Така като гледам Любо се находи, а аз още не мога да подкарам джипа... Нещо не се очертава скоро такъв преход май...
                Няма да се плашиш! Ще организираме нещо! Края на Септември, средата на Октомври!! -проблема е, че за палатки ще е хладно вече!
                OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Това ме мотивира силно. Единствените дати за мен са 19-ти и 20-ти ОКТОМВРИ. До края на този месец задължително трябва да съм го оправил и приключил с тестовете така, че вижте там поговорете и се обадете да видим дали почивките ни съвпадат...

Коментар

Това ме мотивира силно. Единствените дати за мен са 19-ти и 20-ти ОКТОМВРИ. До края на този месец задължително трябва да съм го оправил и приключил с тестовете така, че вижте там поговорете и се обадете да видим дали почивките ни съвпадат...
                    Късно виждам написаното тук,че отново не съм в града а по пътищата/олещавам да пиша тема /!
                    За съжаление обаче...на въпросните дати има почти 100% вероятност да съм извън града.Има разбира се време,ама...почти е сигурно при мен!
                    Поздрави!
                    NISSAN FOREVER
                    -----------------------------------------------------------------------------
                    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X