Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Soft с пикник на 2 май. Какво ще кажете?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Soft с пикник на 2 май. Какво ще кажете?

Здравейте!

Преди час и половина говорихме с Icofresh във връзка с утрешната разходка в Лозенската планина, която се очертава като откровен хард.

Той даде идеята за лека разходка с пикник някъде около София в петък, 2 май.

Та пускам тази тема за преброяване на желаещите, както и за предложения какъв конкретен маршрут и сборен пункт да изберем.

Идеята, пак казвам, е за софт - значи като за семейни екипажи. Прогнозата за петък е слънчево време, с възможни валежи в следобедните часове.

Поздрави!
    Искам България чиста!

До: Soft с пикник на 2 май. Какво ще кажете?

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
    Здравейте!

Преди час и половина говорихме с Icofresh във връзка с утрешната разходка в Лозенската планина, която се очертава като откровен хард.

Той даде идеята за лека разходка с пикник някъде около София в петък, 2 май.

Та пускам тази тема за преброяване на желаещите, както и за предложения какъв конкретен маршрут и сборен пункт да изберем.

Идеята, пак казвам, е за софт - значи като за семейни екипажи. Прогнозата за петък е слънчево време, с възможни валежи в следобедните часове.

Поздрави!
    +1
    SUZUKI SAMURAI 1.3 16V
    SUZUKI JIMNY 1.3 16V
    JEEP WRANGLER 2.5
    JEEP CJ 7 2.5

Коментар

Какво ли да кажа,като не ми се говори а ми се кара.Мезета ше има,готина компания със сигурност,остава да съм в София и да съм свободен.Така и така срядата карам жипката на тенекиджия,защо ли да не я експлоатирам малко като преди ремонт
      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Аз съм за - тъкмо повод да се запозная най-накрая с някого от форума на живо. Хем ще тествам и новата музика на Нивата как се държи на off
        Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

+2, тъкмо да почерпя, че съм рожденник
          Мисля, че и BatGeorgeone ще е навит, тъкмо днес си говорихме с него, че пак трябва да се организира нещо такова
          One Planet, One Internet!
          We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Къде е срещата? В колко часа тръгваме ?
            We Are All Connected!

Коментар

Аз съм в бокса,ако го оправя ще дойда.Тъкмо ще го пробвам как ще се държи след промяната по окачването
              "Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му"

Коментар

Изведнъж се оказа, че утре трябва да съм на работа. Ето как се изложих с това предложение, макар че не съм виновен.

Даже си бях намислил какъв маршрут да предложа. През зимата го пообиколихме с водачеството на Peter TurboD и Adwokat:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=23975&page=2

Това са приятни баири западно от София; възможно е съчетание с част от Люлин.

Карай... Неслучайно една от любимите ми поговорки гласи: "Станало морето медено, сиромахът си изгубил лъжицата" .

На колегите, които евентуално се поразходят утре - приятно изкарване! На куцузлиите като мен - живот и здраве, някой друг път.

Поздрави!
                Искам България чиста!

Коментар

Уговорката за пикника остава. 10,30ч. На разклона на околовръстен път и Лозен. Разходката е софт. За място сме си харесали една страхотна полянка. За сега сме аз, Иван Попов и Густав. Ядене и пиене всеки си носи. Ето координати на полянката N42.58723 E023.49598
                  SUZUKI SAMURAI
                  http://htftp.domainbg.com/icofresh/a...m/new-logo.jpg

Коментар

Аз дори след днешнот заравяне си мисля да идвам така, че ще се видим на разклона.
                    Само ще помоля ако не сме се появили с Мазньо до 10:30 да ни изчакате малко(мах 10мин).
                    Ето го телефонът ми за всеки случай: 0886660270
                    We Are All Connected!

Коментар

[quote=icofresh;372664]Уговорката за пикника остава. 10,30ч. На разклона на околовръстен път и Лозен.

Там сме
                      SUZUKI SAMURAI 1.3 16V
                      SUZUKI JIMNY 1.3 16V
                      JEEP WRANGLER 2.5
                      JEEP CJ 7 2.5

Коментар

Пикника беше много як. И доказахме, че ни бива и да ядем пържоли и да пием бира и др. алкохолно производни.

Снимки:
                        https://htftp.offroad-bulgaria.com/icofresh/2008_05_02%20Barbeq%20Lozen/

P.S.
                        Специални поздрави за Спас55
                        SUZUKI SAMURAI

Коментар

Каде си Спасеее . Защо не виждам Twingo-то на снимките
                          0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                            Каде си Спасеее . Защо не виждам Twingo-то на снимките
                            Ей го бре паркирано............
                            SUZUKI SAMURAI

Коментар

Много благодаря за поздравите!

С радост виждам, че сте справили и без мене. Видяхте ли, че можете!

Поздрави на всички!

P.S. Страхотни снимки - особено с огъня и котето. (И пържолите са излезли сносно, но съм сигурен, че на живо са изглеждали по-добре. Ехххх...)
                              Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X